Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursurile în Dosarul fraudelor de medicamente din Hunedoara. Cei 10 inculpaţi rămân în arest preventiv

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, joi, ca nefondate recursurile declarate de inculpaţii arestaţi în „Dosarul fraudelor cu medicamente din Hunedoara”.

Prin încheierea Tribunalului Hunedoara din 6 aprilie, au fost admise propunerile de arestare preventivă pentru 29 de zile formulate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu privire la 9 persoane, iar pentru altă persoană s-a dispus arestarea preventivă în lipsă pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data prinderii sau predării voluntare a acestuia.

Inculpaţii sunt acuzaţi în principal că, în perioada 2010-2012, au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, ai cărui membri au obţinut beneficii financiare substanţiale din săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul farmaceutic.

Citiţi mai multe despre acest caz, AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax