Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

De la muncă direct la distracție. Zilele Orașului Cîmpeni, organizate în mijlocul săpămânii, de marți până vineri

Publicat

De când a dat vacanța, la Cîmpeni nu se mai ține cont că-i zi de lucru sau de odihnă. Așa se face că Primăria a organizat Zilele Orașului fix în mijlocul săptămânii, de marți și până vineri. În jur de 35.000 de euro a costat manifestarea care anul acesta se vrea a fi una dedicată Centenarului Marii Uniri, asta deși singurul eveniment din program care să amintească de Marea Unire este un concurs de frumusețe intitluat sugestiv „Miss Centenar”. 

Ca să nu concureze cu Târgul de Fete de pe Muntele Găina și să riște să-i fie orașul gol în plin eveniment, primarul Călin Andreș s-a gândit că dacă tot e vacanță de ce să nu organizeze zilele orașului în mijlocul săptămânii, mai ales că momentele artistice sunt programate după ora 18.00, iar cei care mai lucrează prin oraș își pot face liniștiți siesta pe „ritmuri” de Vlăduța Lupău, poate fanfara sau de ce nu Ansamblul 60+.

Anul acesta Zilele Orașului de la Cîmpeni au încercat să se concentreze pe cei 100 de ani de la Marea Unire, au încercat dar nu au reușit. Singurele lucruri care au amintit de Centenar au fost: denumierea achiziției de organizare a evenimentului de care s-a ocupat prietenul primăriei Sebeș, Ștefan Show de la Oiejdea, și un concurs de frumusețe la care probabil au participat fete tinere cu toate că se căuta o Miss Centenar.

20.893 de euro a costat strict organizarea evenimentului care include „artiști de talie natională, regională, locală, materiale publicitare, materiale necesare bunei desfășurări și trupe, ansambluri, orchester de muzică populară sau în funcție de tematică, prezentatori, dacă este și concurs, juriu,etc”.

12.835,65 de euro a costat scena și sonorizare și alți 541 de euro focul de artificii ce probabil vor fi date vineri după „super-concertul” Alex Velea.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate