Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hearty Party la Alba Mall. Prezentare de lenjerie intimă, căsătorii la minut și concert DJ Project

Publicat

De Ziua Îndrăgostiţilor, albaiulienii pot alege să petreacă o seară distractivă, plină de surprize, în cel mai mare centru comercial din oraș. De Valentine’s Day, „Orașul din orașul tău” se transformă în „Orașul Îndrăgostiților” și își așteaptă clienții la „Hearty Party”. Începând cu ora 19.00, pe scena din holul Alba Mall va avea loc o prezentare de lenjerie intimă, îndrăgostiții vor avea la dispoziție un stand special unde se vor putea căsători pentru o zi. De asemenea, DJ Project și Adela Popescu vor urca pe scenă cu un super concert.

Citește și 24 februarie: De DRAGOBETE iubește românește. Cu ce MESAJE îți poți surprinde jumătatea de ziua îndrăgostiților la români

De Valentine’s Day, magazinele din Alba Mall au pregătit o mulțime de oferte și reduceri pentru clienți, valabile până duminică, 16 februarie.

Începând cu ora 19.00, pe scena Alba Mall vor delifa fotomodelele de la Transilvania Models, într-un show provocator, în care vor prezenta o colecție de lenjerie intimă Jolidon, atât pentru femei cât și pentru bărbați. „Cupidon” va fi cu ochii pe îndrăgostiți și îi va aștepta la un stand special unde aceștia vor putea spune „Da” și vor primi diplome de căsătorie pentru o zi.

VEZI:  MESAJE de Ziua Îndrăgostiţilor. Sentimente și declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

În continuare, DJ Project şi Adela Popescu vor oferi un super concert.

Limitele sunt interzise, uşile – larg deschise pe 14 februarie, seara de la 19.00 la “Hearty Party” la Alba Mall – shopping mall inclusive.

ADVERTORIAL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax