Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deplasarea pentru activități agricole nu poate fi pretext pentru toți cei care au un teren. Precizări oficiale

teren agricol agricultura

Publicat

Precizări despre contextul în care se poate face deplasarea pentru activități agricole, conform ordonanțelor militare, au fost făcute de către ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Potrivit sursei citate, prevederea a fost inclusă pentru a-i proteja pe cei care obțin principalul venit din agricultură. Este vorba despre cei care merg la câmp sau ferme și cei care vând în piață.

Acest articol nu poate fi folosit ca pretext pentru deplasările oricărei persoane care are în proprietate un teren. Lumea trebuie să înțeleagă că doar cei care din asta trăiesc, a căror activitate principală e agricultura sau industria alimentară pot beneficia de acest articol, scrie digi24.ro.

Ei trebuie să demonstreze că sunt producători agricoli, să demonstreze că principalul venit e din agricultură sau industria alimentară.

Reamintim că GCS a oferit detalii despre 38 de noi întrebări și răspunsuri cu privire la cum să acționăm pe perioada stării de urgență în situații specifice.

Citește și 38 de răspunsuri la întrebările românilor despre ce au voie și nu au voie să facă în această perioadă cu restricții de deplasare

UPDATE: În seria de întrebări și răspunsuri publicate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, se regăsește următoarea situație concretă:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate