Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul de Alba, Florin Roman, va chema în stradă victimele infractorilor beneficiari de clemență guvernamentală

Publicat

roman

Deputatul de Alba, Florin Roman, va protesta în stradă în cazul în care Guvernul va emite Ordonanța de Urgență pentru amnistie și grațiere, după Crăciun.

Acesta spune că va chema alături de el victimele infractorilor eliberați mai repede din penitenciar din cauza legii recursului compensatoriu, dar și familiile lor.

”Voi chema în stradă și victimele infractorilor corupți eliberați și iertați prin viitorul OUG, adică toți românii” a spus Roman.

Florin Roman a declarat pentru Alba24 că îi va chema pe oameni în stradă pentru a-i ajuta să primească explicații de la Liviu Dragnea, Tudorel Toader, Florin Iordache și Viorica Dăncilă, cu privire la motivele pentru care agresorii familiilor lor au fost lăsați liberi înainte să își ispășească pedepsele.

”Au acoperit toată plaja de infracționalitate: prin legea recursului compensatoriu au dat drumul celor violentți, iar pe amnistie și grațiere, principalii beneficiari vor fi gulerele albe” a mai spus Roman.

Vezi și: Florin Roman, discurs vehement la dezbaterea moțiunii de cenzură. Le-a arătat colegilor fotografia tâlhăriei din M-uri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ion

    miercuri, 26.12.2018 at 10:42

    Sa trezit si asta sa scoata oamenii in strada ca hasta\gii nu mai au motiv.Bre dar cand ai tai au taiat pensii si salarii si au inchis spitale si au dat ordonante pe justitie Pruna ,ai tacut ca porcul in cucuruz ,unde erai atunci .

  2. Raul

    miercuri, 26.12.2018 at 12:47

    O mancat rahat F.Roman !!!

    Poate ne vedem noi restu cu el pe strada sai dam iesire de strada organizata la coasta !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax