Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman, declarație despre excluderea lui Ludovic Orban din PNL: Este ultimul dinozaur al politicienilor vechi

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, a lansat un atac dur la adresa fostului președinte al PNL, Ludovic Orban și vorbește despre excluderea acestuia din partid. 

Declarația lui Florin Roman:

”Atacul grobian al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban la adresa președintelui României și a liderilor PNL, nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban.

Spunea domnia sa, în urma cu 4 ani, când a fost ales președinte al PNL, că “cine nu respecta statutul partidului, nu va respecta nici membri PNL”. Este valabil și pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor.

Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci întețirea lor. Domnului Orban îi place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil.

Citește și: VIDEO: Ludovic Orban spune că a fost chemat la ședința BEX a PNL, pentru a fi exclus din partid

În mod similar a funcționat relația cu președintele Klaus Iohannis. Au fost elogii la adresa președintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un dușman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când președintele nu l-a mai desemnat premier.

Istoria cameleonismului politic practicat de dl Orban se repetă și în cazul PSD. A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD în funcția de premier. Acum, căa nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban.

Ce nu spune dl Orban este ca la ședința biroului permanent al PNL, dl. Orban a primit douăa întrebări punctuale: Va reîntoarceți în PNL cu parlamentarii plecați pentru a încerca refacerea coaliției? A doua întrebare a fost dacă se decizice de anunțul ca face campanie pentru suspendarea președintelui, alături de AUR?

Iar “Bravul” domn Orban a tăcut. Nu-i așa domnule Orban ca vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? La revedere, drum bun!” a transmis Roman, citat de DC News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 10.11.2021 at 22:09

    N-am inteles ce a fost grobian in comentariul lui Orban ? Omul a spus adevarul. Ca acest adevar nu da bine unora, care au venit la putere prin implicarea unui presedinte jalnic, este alt adevar. Dar de ce nu comentezi si faptul ca la congresul PNL ati adus o gramada ofense PSD-ului si acum sunteti in fata altarului. Pai asta daca a zis nu, coalitiei cu PSD, a fost nu. Voi, mari fripturisti, ati zis da, ca altfel dispareati de pe scena politicii. Esti destul de mic, dar un imens demagog. Pai cu politicieni gulgutieri ca tine, e plin PNL-ul.

  2. kretz

    miercuri, 10.11.2021 at 22:47

    roman ăsta n-are pic de rușine. și în consecință sunt mari șanse să-l vedem în guvern.

  3. Partz

    miercuri, 10.11.2021 at 23:32

    Noul imn al asa zisilor liberali este ,,SA NU NICICAND SA IUBIM TRANDAFIRII !!, Liberali ? Adevaratii au murit demult. Cei de acum sunt fripturistii lui basescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax