Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Florin Roman, raport de activitate după prima săptămână a noii sesiuni parlamentare

Publicat

21369401_1494936723927982_2045504630708652142_n Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a prezentat sâmbătă, 9 septembrie, raportul de activitate din prima săptămână a noii sesiuni parlamentare. Acesta a inițiat proiecte privind acțiunile la purtător, prevenția rutieră și combaterea fenomenul radarelor „care stau la pândă” și obligarea administrațiilor publice locale să paveze toate artele principale din România, cu steaguri tricolore, la 1 Decembrie 2018.

„În prima săptămână din această sesiune am depus mai multe proiecte de lege. Două dintre ele se referă la acțiunile la purtător; primul interzice total acțiunile la purtător pe teritoriul României, urmând ca în termen de 30 de zile, acestea să fie transformate în acțiuni nominale; al doilea se referă la interzicerea acestor societăți cu capital ascuns, gen <Tel Drum-Dragnea>, la licitații din bani publici”, a transmis Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Inițiativă legislativă pentru interzicerea firmelor cu acționari ascunși, depusă de un deputat de Alba. Roman: ”nu vor mai putea participa la licitații”

Un alt proiect inițiat de parlamentar, împreună cu deputatul Ioan Balan, pune prevenția rutieră în prim-plan și combate fenomenul radarelor care stau la pândă pentru planul de amenzi.

Citește și Radarele vor fi amplasate în alveole semnalizate, altfel amenzile vor fi nule. Polițiștii nu mai pot sta la ”pândă” – proiect de lege al deputatului Florin Roman

Ultimul proiect individual al deputatului Florin Roman face referire la obligarea administrațiilor publice locale să paveze toate artele principale din România, cu steaguri tricolore, la 1 Decembrie 2018, când vom sărbători Centenarul.

„Plenul Camerei Deputatilor a votat, tot în această săptămână, un amendament al meu la Legea Educației, care dă posibilitatea decontării navetei școlare pentru elevi și între localități, nu doar în interiorul localității, pe o rază de 50 km. Am semnat pentru susținerea a două proiecte de lege: cel al colegului Ion Ștefan, privind acordarea salariilor 13 și 14 în mediul privat și modificarea Legii Curții de Conturi, inițiată de senatorul Daniel Zamfir, prin care Curtea de Conturi să se pronunțe doar pe legalitate, nu pe oportunitate.

Am adresat 3 întrebări către miniștrii, am susținut două conferințe de presă, una la București, alta la Alba Iulia și am reprezentat PNL, la mai multe posturi de televiziune. Marți am luat cuvântul în plen pentru susținerea amendamentului la Legea Educației și l-am criticat pe Liviu Dragnea și premierul marionetă Tudose, la „Ora guvernului”, pentru măsurile aberante de creștere a taxelor, deși în opinia PSD <economia duduie>! Atunci de ce mai măriți taxele! Am fost alături de moți la Ocoliș, astăzi la Cricău și mâine închei săptămâna la Țebea. Luni, după participarea la noul an școlar, începem o altă săptămână de muncă. Doamne ajută!”, a mai scris Florin Roman pe rețeaua de socializare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax