Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, intervine în scandalul Parc Residence Alpha. Va face demersuri la Ministerul Justiției

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, intervine în scandalul Parc Residence Alpha. Acesta a declarat că va face demersuri la Ministerul Justiției și la Ministerul de Interne, pentru ca legea să fie aplicată. 

Roman a făcut o declarație pe Facebook, 15 martie 2024.

”Am discutat azi cu păgubiții din scandalul Parc Residence Alpha Alba Iulia. Acuzații grave la adresa avocatului Ovidiu Jidveian, fost subprefect și candidat la Parlament din partea PSD.

În poveste apar și alți foști și actuali lideri PSD de la nivel județean și național!

CITEȘTE ȘI: Insolvența celui mai mare tun imobiliar de la Alba Iulia se judecă la Tribunal. Ce au cerut creditorii firmei avocatului Jidveian

Practic 155 de familii s-au trezit ca au plătit pentru o locuință și în fapt sunt doar 48, conform autorizației de construire. Unele apartamente, spun păgubiții au fost vândute și de 8 ori.

În baza memoriului, voi solicita în calitate de parlamentar, Ministrului Justiției și Ministrului de Interne, ca legea să fie aplicată, indiferent de numele celor acuzați de înșelăciune!

Sunt aduse acuzații grave și la adresa OCPI Alba Iulia și a unor notari publici.

Eu nu fac acuzații, nu e treaba mea, ci a organelor abilitate ale statului român. Rămași fără bani și fără apartamente, păgubiții cer să li se facă dreptate!”, a declarat Florin Roman, într-o postare pe Facebook.

Mega scandalul blocurilor din centrul orașului

Mega scandalul imobiliar din Alba Iulia, care îl are în prim plan pe avocatul și fostul subprefect de Alba din partea PSD, Ovidiu Jidveian, este departe de a se termina.

Cazul a devenit public după ce mai mulți clienți ai avocatului au protestat în 16 ianuarie, în fața blocurilor ridicate de acesta, imobile în care și-au cumpărat apartamente.

Potrivit unui document ANAF, dar și declarațiilor date de oamenii prezenți la protest, mai multe apartamente, garsoniere și spații comerciale ar fi fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Mega scandalul imobiliar de la Alba Iulia. Cum a vândut avocatul Ovidiu Jidveian 50 de apartamente la 155 clienți

Este vorba despre o afacere imobiliară, două blocuri construite în centrul orașului, pe un teren de 1148 metri pătrați, pentru care s-a plătit 6 milioane de euro în 2019.

Avocatul Jidveian a ajuns în posesia terenului după ce l-a cumpărat de la bunica sa. Informația este făcută publică într-un document realizat în urma unei inspecții ANAF.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 15.03.2024 at 14:19

    Da ce ţară-i asta ? Trebuie să intervină un parlamentar să se aplice legea ? De ce la ministru şi nu în altă parte ? Dacă şti ceva de muşamalizare dă pe goarnă, să afle tot natul ce este Justiţia în Romania. Dacă nu, te bagi ca musca în…. să afle lumea că eşti în campanie electorală. Bună temă pentru campanie, că în rest mucles.

  2. Xyz

    vineri, 15.03.2024 at 15:10

    atata timp cat oameni importanti (experti contabili, administratori judiciari functionari ANCPI) fac totul ca sa se ascunda traseul banilor furati, este bine ca un parlamentar sa ii asculte si pe pagubiti. Exista suficiente moduri legale in care un parlamentar se poate implica…

  3. Piticul

    vineri, 15.03.2024 at 16:37

    Astaa vrea sa influențeze ceva, sau vrea voturi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax