Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

Despăgubirile după incendiul de la Solina din Alba Iulia: 50 de milioane de lei. Dosarul de daune a fost finalizat

Publicat


incendiu

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anunțat că a finalizat instrumentarea dosarului de daună în cazul fabricii de condimente Solina România și este în plin proces de efectuare a plății despăgubirii, în valoare de peste 50 de milioane de lei. Aceasta este una dintre cele mai mari despăgubiri plătite de companie în ultima perioada.

La momentul izbucnirii incendiului, producatorul era asigurat de OMNIASIG, în baza unei polite de tip „Asigurare de incendiu și alte riscuri pentru clădiri și conținut”.

Cea mai mare fabrică de condimente din România, aflată la Alba Iulia, a ars timp de mai multe zile, fiind distrusă complet. Focul a izbucnit în data de 2 februarie 2019.

Hala industrială, cu o suprafață de aproximativ 17.000 metri pătrați, a fost distrusă complet de incendiu. Angajații fabricii nu se aflau în interiorul acesteia, astfel ca nu au fost înregistrate victime.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a confirmat atunci faptul că producătorul era asigurat la societate, astfel că la scurt timp de la izbucnirea incendiului o echipă formată din experți din cadrul Direcției de Daune a companiei de asigurări s-a deplasat la fata locului pentru a demara procedurile de verificare a cazului.

Vezi și: UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

„La fel ca în cazul fiecarui dosar de daună deschis la OMNIASIG, am fost alături de asiguratul nostru și am făcut toate eforturile necesare pentru a soluționa cât mai rapid situatia. Facem demersuri constante pentru a le oferi asiguraților noștri produse adaptate, pentru a acoperi toate tipurile de riscuri cu care aceștia se pot confruntă”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat al OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Ne dorim ca asiguratul nostru să își poata relua activitatea de producție la capacitate maximă cât mai curând și ne bucurăm să avem astfel de clienți cu un aport important atât în bugetele locale, cât și în consolidarea reputației producției românești”, a adăugat acesta.

 Aceasta este una dintre cele mai mari despăgubiri plătite de o companie de asigurări în România, în ultima perioadă. Cu toate acestea, pierderile companiei Solina sunt mult mai mari și se reflectă în business.

Dincolo de reconstrucția halei, Solina a trebuit să găsească soluții pentru a-și păstra oamenii și a nu-și pierde clienții. Managerii companiei au început imediat să se organizeze, încă dinainte de stingerea completă incendiului, în intenția de a menține afacerea Grupului Solina în România.

”Au fost 4 luni de muncă acerbă, dar entuziastă și plină de speranțe, în care împreună cu o echipă mai unită ca niciodată, am reușit să stabilizăm derularea proceselor existente anterior incendiului, și mai mult, să reactivăm toate capabilitățile, nu doar cele de procesare și comercializare, ci și cele care au în vedere pilonul dezvoltării continue. Astfel, am reactivat Stația Pilot de testare a noilor produse, precum și Laboratorul de Cercetare-Dezvoltare. Cea mai mare realizare de care ne-am bucurat în această perioadă este menținerea echipei, care azi, este mai unită și mai motivată ca niciodată de dorința de a recupera toate pierderile suferite în această perioadă de criză” a transmis Ciprian Grădinariu, Country Manager Solina România.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PSD Alba nu are un target impus de la centru pentru alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă vrea ”un rezultat bun”

Publicat

Conducerea PSD Alba, în frunte cu președintele Ioan Dîrzu, nu are un target impus la alegerile prezidențiale din acest an. Conducerea centrală a partidului nu le-a impus reprezentanților organizației județene nici un procent pe care ar trebui să îl obțină la alegeri. Cel puțin, așa susține oficial Viorica Dăncilă, candidata acestui partid la funcția de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bianca Iuga și Alba24, în căutarea modelelor. Gabriela Solomon și modelul exploratorului cu 127 de obiective de urmărit în viață

Publicat

România dă semne că se schimbă și că poate merge spre normalitate, iar modelele noastre sunt de cele mai multe ori lângă noi. Împreună cu Bianca Iuga, Alba24 a plecat în căutare de modele, de români care îi inspiră și pe cei din jurul lor, de oameni care au ceva de spus, deși nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un șofer român care venea spre țară a dispărut fără urmă acum 5 zile. Familia și colegii îl caută disperați

Publicat

Un şofer român care venea în ţară, din Italia, dispărut fără urmă de 5 zile. Bărbatul, care venea în concediu din Italia, unde lucrează de mai mult timp, a dispărut fără urmă de 5 zile, iar familia și colegii acestuia îl caută disperați. Ultima oară când bărbatul a luat legătura cu familia, a fost când […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Record: 41 de candidați pentru un post de șofer la Ambulanța Botoșani. Cât este salariul

Publicat

Un număr de 41 de persoane și-au depus dosarele și vor susține examen pentru ocuparea unui post de șofer la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, fiind un record înregistrat de instituție.  Candidații sunt atrași de salariul mare, 4.500 de lei, plus 2.000 de lei suplimentar, dacă șoferul face ulterior și un curs de ambulanțier.  ”Sunt […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate