Connect with us
Publicitate

BLAJ

Detalii șocante în cazul omorului de la Biia! Criminalii comunicau prin mesaje scrise: ”O violăm și omorâm?”

Publicat

Gheorghe Adrian Fundăcescu și Adrian Marius Groza, cei doi tineri din Biia acuzaţi că au ucis, în luna ianuarie, o femeie de 55 de ani din localitate, vor avea de executat împreună 36 de ani de închisoare și de plătit daune materiale și morale în valoare de 80.000 de lei, copiilor victimei, o sentință care poate fi contestată în termen de 10 zile. Motivarea sentinței scoate însă la iveală detalii șocante ale acestei crime. 

Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi comunicat prin mesaje scrise pe telefoanele mobile fără a fi trimise. Cei doi și le arătau unul altuia, după care le ștergeau. După ce au consumat alcool împreună cu victima lor, Fundăcescu Gheorghe Adrian ar fi început să scrie pe telefonul său un mesaj lui Groza, prin care-l întreba pe acesta: „ce facem, o violăm şi omorâm?”, arătând mesajul lui Groza, fără a-l expedia.

Groza Marius Adrian ar fi răspuns „Da”, pe telefonul său, printr-un mesaj pe care de asemenea i-l arăta doar inculpatului Fundăcescu fără a-l expedia, după care ambii inculpaţi îşi ştergeau mesajele trimise.

Potrivit motivării sentinței, cei doi inculpaţi și-au scris aproximativ 12 mesaje pe această temă, pe care însă nu le-au expediat, ci le-au şters după citire. Cei doi inculpaţi s-au înţeles și cu privire la care dintre ei ar trebui să o violeze primul pe victimă.

Descrierea unei crime 

Detaliile care ies la iveală în acest dosar sunt șocante. Anchetatorii au reușit să reconstituie întreaga poveste a crimei. Potrivit acestora, ”inculpatul Groza Marius Adrian a luat cea de-a doua bucată de aţă adusă în casă şi a înfăşurat-o în jurul gâtului victimei sub forma unui laţ (care a fost format sub năframa purtată pe cap de victimă), în acest timp victima continuând să se zbată şi să zbiere.

Inculpaţii au tras de aţa din jurul gâtului victimei de mai multe ori şi apoi au tras-o jos din pat, pe gresia din cameră, unde au constatat că aceasta a început să respire tot mai greu. Pe jos, victima a continuat să fie lovită de inculpaţii Groza şi Fundăcescu, cu picioarele, în partea laterală a corpului, în zona abdomenului şi a capului, lovituri aplicate atât din lateralul victimei, cât şi de sus în jos cu picioarele, până când victima a încetat să mai respire, după care inculpatul Groza a desfăcut sfoara de la gâtul victimei, lăsând-o doar pe cea de la mâini”.

După crimă au dormit și au consumat alcool 

Agresiunile asupra victimei au durat între 60 și 90 de minute, spun anchetatorii. După ce au ucis-o pe femeie, au adunat câteva obiecte de prin casă pentru a le fura. Între timp, unul dintre atacatori, Marius Groza, a dormit în camera alăturată, până în jurul orei 6.00, timp în care Fundăcescu a continuat să consume alcoolul rămas. Se afla în aceeai cameră cu cadavrul femeii.

Totul se petrecea exact acum un an, în data de 16 ianuarie 2017. Spre dimineață, cei doi au părăsit locuinţa victimei și s-au dus la unul dintre ei acasă, unde au dormit până în jurul orei 9.00.

 

Vezi și: CRIMĂ cumplită la Biia. O femeie de 55 de ani a fost găsită fără viaţă, cu mâinile legate si posibil strangulată. Doi tineri de 19 ani, REŢINUŢI

CRIMA de la BIIA: 36 de ani de închisoare pentru ucigașii femeii și daune de 80.000 de lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax