Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din cele 33 de cazuri confirmate în Alba, 11 sunt din Ciuruleasa. Măsuri speciale pentru evitarea răspândirii virusului

Publicat

11 din cele 33 de cazuri de coronavirus, din Alba sunt înregistrate într-o comună din județ și au legătură epidemiologică între ele, au declarat reprezentanții DSP Alba.

Pentru a controla răspândirea virusului s-a propus intensificarea măsurilor de supraveghere și izolare la domiciliu a persoanelor din comună.

Directorul DSP, Alexandru Sinea a declarat: ”La ora actuala în jud Alba au fost identificate 33 cazuri pozitive COVID-19.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: NOUĂ persoane din Ciuruleasa, infectate cu noul coronavirus. Din cele 24 de cazuri din Alba, jumătate sunt din comună

11 din 33 de cazuri sunt înregistrate într-o comuna din județ, având legătura epidemiologica între ele, astfel încât, ca urmare a anchetei epidemiologice, specialiștii DSP au propus CJSU intensificarea măsurilor de supraveghere și izolare la domiciliu a persoanelor din comuna, pentru a evita răspândirea atât în localitatea respectiva cât și în localități învecinate.

La aceasta ora vorbim de masuri suplimentare preventive conform procedurilor naționale. Ancheta epidemiologica fa fi extinsa la nivelul întregii comune, fiind în curs de derulare. Pe măsură ce ancheta va releva informații noi, de interes public acestea vor fi transmise pentru o comunicare transparentă”, a declarat acesta.

De asemenea, Sinea a mai spus că la nivelul județului Alba, laboratorul DSP continuă testarea și se apropie de 1000 de teste efectuate.

Reamintim că la informarea de la ora 13.00, numărul cazurilor din Alba, a crescut la 33.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL: 33 cazuri de coronavirus confirmate pozitiv, în județul Alba. 18 noi cazuri în ultimele 24 de ore

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax