Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din nou schimbări la conducerea DSVSA Alba. Funcţia de director executiv, preluată interimar de Florean Bălgrădean

Publicat

dsv Conducerea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba a fost preluată, de la mijlocul lunii iulie, de Florean Bălgrădean, după ce perioada de interimat pentru Mircea Bîcu la şefia instituţiei a expirat. Acesta din urmă revine pe funcţia de director executiv adjunct.

Florean Bălgrădean are 35 de ani vechime în cadrul instituţiei şi a fost şef Serviciul de Sănătate şi Bunăstare Animală la DSVSA Alba.

De profesie medic veterinar, Bălgrădean are 53 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Reamintim că în conducerea DSVSA Alba au fost mai multe schimbări, în ultimii trei ani, după ce fostul director Vasile Bereş şi-a pierdut funcţia fiind condamnat pentru abuz în serviciu. În 2012, şefia instituţiei a fost preluată de Mircea Miclea (anterior la circumscripţia Sebeş, unde avea atribuții în controlul alimentelor; a fost şi director adjunct DSVSA), care a fost demis şi înlocuit în funcţie cu Mircea Severus Bîcu.

Acum, conducerea instituţiei a fost preluată de Florean Bălgrădean, interimar, până la organizarea concursului pentru această funcţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax