Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIA de WEEKEND în ALBA: Alba Iulia Music & Film Festival în Cetatea Alba Carolina şi Târgul Naţional de Turism Rural la Albac

Publicat

p

piata-cetatii-concert-Alba-Fest-2015_imagini-aeriene-craiu_1 În acest weekend, Cetatea Alba Carolina va găzdui din nou concerte cu muzică bună, proiecţii de filme „pe alese”, documentare interesante şi alte surprize. Este Alba Iulia Music & Film Festival, a patra ediţie. Un motiv în plus să vă petreceţi serile în Cealaltă Capitală şi să vă faceţi amintiri frumoase.

Pe de altă parte, în Munţii Apuseni, la Albac, se desfăşoară cel mai important eveniment de turism rural din ţară. Este vorba despre a XI-a ediţie a Târgului Naţional de Turism Rural, la care, pe lângă oferta pensiunilor şi unităţilor de cazare, veţi putea gusta din preparate tradiţionale şi veţi putea vedea ce înseamnă tradiţiile autentice, la ele acasă.

oameni festival film De vineri până duminică, sunt concerte și filme în fiecare seară, proiecții în sală și aer liber, documentare despre artiști și dialoguri cu oameni din lumea filmului – sunt câteva dintre propunerile ediției 2015 a evenimentului Alba Iulia Music & Film Festival.

VAMA, Mircea Baniciu, Jazú, Trei Parale, Noua Orchestră Transilvană și Vizi Imre sunt trupele și artiștii care vor concerta în cadrul acestei ediții, iar lista de filme include producții românești recente, apreciate în întreaga lume, dar și filme străine câștigătoare ale unor trofee de prestigiu.

Principala scenă a festivalului va fi amplasată în Piața Cetății și va găzdui în fiecare seară un concert și o proiecție de film.

A doua scenă în aer liber va fi găzduită de Palatul Principilor, iar proiecțiile din timpul zilei vor avea loc în Sala Ferdinand a aceleiași clădiri.

Intrarea la toate evenimentele este gratuită.

Citeşte şi Alba Iulia Music & Film Festival 2015. Tot ce poţi vedea şi asculta în WEEKEND, în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL

turism rural albac În perioada 5-6 septembrie sunteţi invitaţi să participaţi la unicul târg de turism rural din Transilvania, a XI-a ediţie a Târgului Naţional de Turism Rural de la Albac. Manifestarea reuneşte reprezentanţii din turism la nivel regional şi naţional: agenţii de turism, unităţi de cazare, firme prestatoare de servicii turistice, iar partenerul oficial al târgului este Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural Filiala Alba.

Organizatorii au pregătit un program bogat, dar şi excursii de documentare la pensiunile din zona Munţilor Apuseni.

Veţi putea urmări sesiuni cu sporturi extreme, spectacol artistic de folclor şi muzică uşoară, foc de tabără și artificii, concurs de gastronomie tradiţională şi parada portului popular.

În program mai sunt incluse demonstraţii mountain-bike, lansări de carte, ateliere etnografice.

Citeşte şi În WEEKEND: Târgul Naţional de Turism Rural de la Albac 2015. Vizite la pensiuni, concurs de gastronomie tradiţională, sporturi extreme. PROGRAM

Şi pentru cei care preferă plimbările în aer liber, nu uitaţi că aveţi la dispoziţie atât traseele din Şanţurile Cetăţii, cât şi pista de biciclete şi Parcul Dendrologic de pe dealul Mamut, dar şi peisajele spectaculoase de pe Valea Sebeşului şi Transalpina.

Citeşte şi Cele mai frumoase locuri care merită văzute în judeţul Alba. Peisaje spectaculoase, istorie, mister, arhitectură şi tradiții

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax