Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIE de WEEKEND în ALBA: Filme, muzică, târguri și spectacole. Evenimente la începutul toamnei pentru toate gusturile

Publicat

Weekendul acesta aduce evenimente organizate în Alba pentru toate gusturile și toate vârstele. Începând de joi și până duminică, ne vom putea bucura de mai multe spectacole și târguri. Iubitorii de film și muzică vor avea la dispoziție patru zile să-și delecteze privirea și auzul cu proiecții inedite, atât românești, cât și internaționale, cu numeroase concerte și cu spectacole la Alba Iulia Music & Film Festival. Tot în acest weekend, turismul rural va fi promovat la cote maxime în Albac, la târgul național de specialitate. Un alt eveniment inedit care se va desfășura în acest sfârșit de săptămână la Alba Iulia este prezentarea a peste 30 de mașini de epocă.

 

Cinefilii din Alba Iulia vor avea posibilitatea să se bucure în perioada 5-8 septembrie de un adevărat festin. Diversitatea este o temă-cheie pentru a doua ediție a Alba Iulia Music & Film Festival, eveniment al cărui program include genuri muzicale de la folclor la pop-rock și electroswing, filme de arhivă și producții recente din România și internaționale.

VEZI PROGRAMUL EVENIMENTULUI.

Sâmbătă şi duminică, la Albac, se desfășoară cea de-a IX-a ediție a Târgului Național de Turism Rural. Ca și în anii trecuți, târgul oferă o serie de surprize participanților și are un program care se adresează deopotrivă profesioniștilor în turism, dar și simplilor vizitatori, aflați în zonă ca turiști. VEZI AICI PROGRAMUL.

Toamna vine cu o mulțime de evenimente, cu distracție și voie bună în județul Alba. Este vorba despre „Sărbătorile satului Biia” ce se va desfășura în 7 și 8 septembrie, „Hramul Bisericii Nașterea Maicii Domnului și Fiii Satului” la Ciumbrud ce va avea loc pe 8 septembrie. Mai multe detalii găsiți AICI.

Peste 30 de mașini de epocă, dichisite și lustruite, vor putea fi admirate în acest weekend la Alba Iulia. Frumusețile pe patru roți vor fi expuse sâmbătă, între orele 16.00-18.00, pe platoul din fața Obeliscului.

Cu toate că orașul vă oferă o multitudine de posibilități de distracție, totuși, cei care vor să evadeze din jungla urbană pot să facă o mini excursie pe ca mai înaltă șosea din România.   Vezi cum se prezintă „Drumul Regelui”.

Mii de oameni din peste 50 de comunități din Apuseni sunt așteptați să sărbătorească duminică „ Ziua Minerului” la Roșia Montană. Participații se vor putea delecta cu manifestări sportive, concerte de muzică populară, dar și cu spectacole oferite de Andreea Bănică și Proconsul. De la eveniment nu vor lipsi nici focurile de artificii. Vezi AICI programul evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax