Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIE de WEEKEND în ALBA: Petrecere în Club Stage, sporturi de iarnă la munte sau la patinoarul din Piaţa Cetăţii

Publicat

Acest sfârșit de săptămână nu ne aduce foarte multe posibilități de a petrece timpul liber la concerte sau petreceri organizate. Cu toate acestea, potențialul turistic pe care îl are județul Alba nu ne lasă să stăm în casă și ne pune la dispoziție opţiuni pentru relaxare. Munții din județ își așteaptă cu nerăbdare vizitatorii dornici de un moment de odihnă după toată agitația din perioada sărbătorilor. Amatorii de petreceri pot opta pentru o seară incendiară, sâmbătă, în Club Stage.

Club STAGE vă așteaptă ca în fiecare sâmbătă la prima petrecere cu tematică din acest an. „Carnaval Party” vă dă ocazia să vă costumați în cele mai interesante personaje. Petrecerea începe de la ora 23.00.

Cei care profită de iarnă și vor să se relaxeze un weekend la munte pot profita, pentru a scăpa de kilogramele în plus de sărbători, de câteva ture pe pârtie. Sezonul sporturilor de iarnă continuă în Alba, chiar dacă stratul de zăpadă este subţire, atât în zona Domeniului Schiabil Şureanu, cât şi la Arieşeni-Vârtop. Sunt aşteptate posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare săptămâna viitoare, astfel că amatorii de schi ar putea avea veşti mai bune de la mijlocul lunii ianuarie. VEZI STAREA PÂRTIILOR.

Și dacă tot vă aflați în inima Apusenilor nu trebuie să ratați minunatele peșteri care își așteaptă vizitatorii.

De exemplu puteți vizita Ghețarul de la Scărișoara, primul ghețar ca mărime din țară și al doilea din lume. Acesta se bucură de o mulțime de vizitatori care coboară până în inima peșterii pentru a vedea cu ochii lor acest mare ghețar. Vechi de peste 4000 de ani, ghețarul are o grosime de 22 m și este lung de 400 m.

Mai puteți opta pentru Ghețarul de la Vârtop care este cunoscut ca celebra locuință a omului preistoric și nu este adresat vizitatorilor mai fricoși. Peștera reușește să dea fiori celor care se avântă să o viziteze, ea fiind totodată una dintre cele mai atrăgătoare peșteri din Estul Europei.

VEZI HARTA SPEOLOGICĂ a județului ALBA: Doar două din cele peste 15 peșteri sunt amenajate turistic.

Cei care rămân în Alba Iulia, dar vor să profite de distracţie în aer liber pot opta pentru câteva ore de mișcare pe patinoarul din Piața Cetății. Acesta are o suprafață de 400 mp și va fi deschis de la ora 10.00 și până seara. Intrarea, cu tot cu patine, va costa 15 lei.

Dacă doriți ceva mai relaxant, luna ianuarie vă aduce o gamă largă de filme pentru toate gusturile la cinema Dacia. Drame-thriller, filme de aventuri și fantasy, acțiune sau științifico-fantastice, produse în 2013 și 2012. Prețurile biletelor sunt 4 și 6 lei, în funcție de ora de difuzare a filmului. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0258.821.656. VEZI programul filmelor de la Cinema Dacia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax