Connect with us
Publicitate

CUGIR

DOSAR PENAL deschis în urma exploziei și a incendiului de la Fabrica de Arme Cugir. Poliția investighează cazul

Publicat

politie fabrica de arme cugir

Poliția Orașului Cugir efectuează cercetări după incendiul de luni de la Fabrica de Arme Cugir. În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

VEZI: FOTO: EXPLOZIE de muniție și INCENDIU la un depozit al Fabricii de Arme din Cugir. O persoană DECEDATĂ

„Având în vedere incendiul de la SC Fabrica de Arme Cugir SA de astăzi, 12.11.2018, orele 12.50, va informăm că Poliția Orașului Cugir efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”, a precizat IPJ Alba.

CITEȘTE și EXCLUSIV: Mărturii șocante după explozia de la Cugir. ”Mâna trăgătorului a luat foc. Muniția, scoasă din mână în mână”

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, la Fabrica de Arme din Cugir, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Potrivit unor surse, ar fi explodat muniția de încercare a produselor într-un poligon subteran. O femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care inițial a fost dată dispărută, a murit. Numele femeii este Adela Bârzu și lucra la fabrică de 33 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax