Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două trupuri neînsuflețite au fost descoperite în Rin. Presa germană face legătura cu tinerii din Alba dispăruți duminică

Publicat

p

Cei doi tineri din Ampoița și Ighiu, dispăruți duminică în apele Rinului ar fi fost găsiți decedați, miercuri, 26 iunie, au declarat pentru Alba24, surse apropiate familiei unuia dintre ei.

Două trupuri neînsuflețite au fost descoperite în apele Rinului, relativ aproape de locul în care s-a produs incidentul. Presa germană face legătura cu românii, dar polițiștii din Mainz nu au formulat încă o concluzie.

Potrivit unor informații obținute de la Poliția Germană, unul dintre corpuri ar fi fost găsit la 7 kilometri de locul de unde a fost tras de ape, iar al doilea băiat la aproximativ 10 kilometri.

Vezi și: Cine sunt tinerii din Alba, dispăruți în apele Rinului. Incidentul, povestit de un martor ocular

Trupurile neînsuflețite a două persoane au fost recuperate de autoritățile germane din apele Rinului, din zona în care au dispărut cei doi tineri din Alba.

Potrivit allgemeine-zeitung.de, primul corp a fost descoperit de un pescar, miercuri în jurul orei 8:30. Al doilea a fost găsit de un grup de persoane între Nackenheim și Laubenheim. Ziarul german face legătura cu tinerii din Alba, despre care spune au făcut o baie la pontonul din Nackenheim și au fost luați de curenții puternici.

CITEȘTE ȘI: Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

”Departamentul de pompieri, serviciile de salvare și poliția au desfășurat căutări extinse ale celor doi bărbați în vârstă de 21 lu de 33 de ani. Speranța de a fi recuperați în viață s-a evaporat de la oră la oră. Cei doi români lucrau în domeniul viticulturii” au scris jurnaliștii germani.

Pe de altă parte, Poliția Germană este mai rezervată. Într-un comunicat al instituției, polițiștii spun că Departamentul de Investigații Criminale a preluat cazul pentru a afla dacă cele două trupuri descoperite în apă sunt ale românilor.

”Pe parcursul zilei, Poliția din Mainz a fost notificată printr-un apel de urgență în legătură cu două trupuri neînsuflețite care pluteau pe Rin. Primul corp a fost reperat în zona Natorampe în Mainz-Laubenheim. A doua persoană a fost zărită plutind între Nackenheim și Laubenheim. Dacă cele două corpuri le aparțin celor două persoane dispărute duminică, nu se știe deocamdată” au transmis polițiștii.

Ce s-a întâmplat

Alba24 a stat de vorbă cu un martor ocular. Potrivit acestuia, cei doi tineri au intrat în apă, foarte aproape de mal, în zona unui debarcader de iahturi, situat pe un braț al Rinului.

Unul dintre cei doi tineri a ajuns dintr-o dată în apă adâncă, iar celălalt a încercat să îl salveze, însă în câteva secunde, au dispărut amândoi. Se pare că acolo există niște curenți foarte puternici care i-ar fi tras la fundul apei pe aceștia.

Incidentul a fost filmat de pe margine de un alt român aflat împreună cu aceștia, care nu bănuia ce urma să se întâmple. Procuratura germană a deschis o anchetă și a luat filmarea de pe telefonul acestuia.

Foto: www.swr.de

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax