Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drapelul de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, vândut la licitaţie cu 105.000 euro. Cine l-a cumpărat

Publicat

IMG_1486 Drapelul de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu a fost vândut miercuri seara, cu suma de 105.000 de euro. Reamintim că acesta a fost prezentat în mai multe oraşe din ţară, inclusiv la Alba Iulia, înainte de a fi scos la licitaţie.

Vezi şi FOTO: Drapelul comemorativ al uneia dintre legiunile lui Avram Iancu, expus la Sala Unirii din Alba Iulia. Concluzii despre autenticitatea acestuia

Steagul a fost scos din nou la vânzare, miercuri seara, la Bucureşti, la casa de licitaţii Artmark, evenimentul având loc la peste doi ani de la conflictul dintre fostul lider al PRM Corneliu Vadim Tudor, decedat în 2015, şi Gheorghe Funar, care şi-au disputat acest steag.

Preţul de pornire pentru steagul lui Avram Iancu a început de la 5.000 de euro, lupta fiind foarte strânsă între licitatorii prezenţi la Palatul Cesianu Racoviţă din Bucureşti (sediul Artmark) şi persoane care au licitat online şi care nu au dorit să îşi dezvăluie identitatea.

Printre cei care au licitat la eveniment s-au numărat şi reprezentanţi ai lui Gigi Becali, dar şi ai autorităţilor locale din comuna Horea.

În final, drapelul lui Avram Iancu a fost adjudecat pentru 105.000 de euro de o persoană care a licitat online. Este vorba despre omul de afaceri Adrian Thiess, care susţine că achiziţia a reprezentat de fapt efortul a peste de persoane şi că doreşte ca steagul să fie expus într-un itinerariu prin ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax