Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Evenimentul ”Gala Doamnelor de Succes”, ediția a IV-a de la Sebeș, a fost amânat

Publicat

Primăria Sebeș anunță că evenimentul Gala Doamnelor de Succes, ediția a IV-a, programat pentru miercuri se amână la o dată ulterioară.

”Având în vedere măsurile adoptate de autoritățile centrale, cu scopul prevenirii extinderii contaminării cu virusul COVID-19 (coronavirus), valabile până la data de 31 martie 2020, precum și indicațiile formulate de Direcția de Sănătate Publică Alba, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș anunță amânarea evenimentului Gala Doamnelor de Succes, ediția a IV-a, pentru o dată ulterioară.

Citește și DOUĂ noi cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 17

Reamintim că evenimentul Gala Doamnelor de Succes, ediția a IV-a, a fost programat pentru data de 11 martie 2020. Cei care au intrat în posesia invitațiilor de participare sunt rugați să le păstreze, acestea rămânând valabile, iar cei care au achiziționat bilete sunt rugați să solicite returnarea contravalorii acestora la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș”, transmit organizatorii.

Vezi și OFICIAL: Școlile din România se ÎNCHID de MIERCURI până în 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsurii (VIDEO)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax