Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Expertiza medicală a stabilit cauza decesului tânărului Călin Oprița. Diagnosticul ce pune punct speculațiilor

Publicat

calin opritaMoartea lui Călin Oprița, tânărul de 30 de ani găsit fără viață în cartierul Ampoi 1 pe strada Livezii, a fost una neviolentă. Conform diagnosticului medicilor legiști, Oprița a suferit de cardiomiopatie dilatativă, o afecțiune severă în care mușchiul cardiac este slăbit și nu mai are putere să pompeze sângele în organism.

Călin Oprița a fost găsit decedat, în 9 octombrie, dimineaţa, lângă clădirea unei foste centrale termice din cartierul Ampoi 1 pe strada Livezii, în apropiere de locuința sa. Poliția a fost sesizată la ora 5.00 e faptul că a fost descoperit cadavrul tânărului. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, însoțită de medicul legist.

VEZI: Călin Oprița, un tânăr de 30 de ani din Alba Iulia, găsit DECEDAT sâmbătă noaptea. Nu avea urme de violența pe corp

Bărbatul nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului, iar cauzele exacte ale decesului sunt stabilite după necropsie.

Chiar dacă pe corpul său neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, familia susţinea că sunt suspecte condiţiile în care a murit Călin, pentru că acesta ar fi fost sănătos şi că nu s-ar mai fi drogat.

VEZI: VIDEO: Misterul morţii lui Călin Opriţa. Mama tânărului: „Cineva i-a băgat ceva în băutură. Ştia prea multe”

Totuși, diagnosticul stabilit în urma autopsiei a stabilit că decesul a fost cauzat de cardiomiopatie dilatativă, ce duce la insuficiență cardiacă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax