Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EXPLOZIA de la Miceşti: Dosar penal pentru ucidere din culpă. Autoritățile caută vinovații pentru tragedie

Publicat

Cristian si Anca Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul exploziei de la Micești din 16 ianuarie, în care și-au pierdut viața două persoane, soț și soție. Poliția Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale, sub conducerea şi supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia face cercetări cu privire circumstanțele în care și-au pierdut viața Cristian și Anca Ciugudean.

Deocamdată, nu au fost identificate persoanele care ar putea fi făcute responsabile de producerea tragediei. Surse judiciare au declarat că urmărirea penală a început in rem, adică ”se efectuează cu privire la faptă, iar nu cu privire la vreo persoană fizică sau juridică”.

Explozia s-a produs în data 16 ianuarie 2017, într-o locuinţă din cartierul Miceşti, aparținând de municipiul Alba Iulia, când unul dintre cei doi soţi a încercat să aprindă focul într-o teracotă.

Cristian Ciugudean (42 de ani) şi soţia acestuia, Anca Ciugudean (41 de ani), au fost răniţi grav. Bărbatul a murit în aceeași zi la spital, iar soția acestuia a fost internată cu arsuri grave la Spitalul de Arşi din Bucureşti și cu șanse minime de supraviețuire. În 29 ianuarie, Anca Ciugudean a decedat.

Vezi şi UPDATE FOTO-VIDEO: EXPLOZIE la o casă din Alba Iulia, cartierul Miceşti. Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa

Remintim că, potrivit companiei Delgaz Grid (fosta E.On Distribuţie Romania), ”cel mai probabil explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze naturale. Cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor exploziei sunt în desfăşurare”.

Ancheta Delgaz Grid este însă dublată de una penală, deschisă de autorități.

Citeşte şi TRAGEDIA de la Miceşti. Explozia s-a produs după o acumulare de gaze de la o ţeavă fisurată. Se continuă cercetările

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    marți, 31.01.2017 at 19:21

    Pai nu mortii sunt de vina in tara asta ? Cum, nu stiati ?

  2. eu

    miercuri, 01.02.2017 at 10:21

    Dumnezeu sa ii odihneasca. Scumpiti gazul si flacara e fara putere in Micesti si verificati doar cand sunt necazuri , in rest va doare in cot, nici acolo. Urlam ca prostii impotriva gratierii, dar ca mor oameni nu stim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax