Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIA de la Miceşti. Explozia s-a produs după o acumulare de gaze de la o ţeavă fisurată. Se continuă cercetările

Publicat

explozie casa micesti gaz A fost stabilită cauza probabilă care a dus la tragedia de luni după-amiaza de la Miceşti, în urma căreia un bărbat de 42 de ani şi-a pierdut viaţa, iar soţia sa este în stare gravă la un spital din Bucureşti. Deflagraţia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, fiind vorba despre o ţeavă de gaz fisurată, potrivit ISU Alba. Poliţia a deschis dosar penal.

Cei doi soţi, de 42, respectiv 41 de ani, ar fi încercat să facă foc cu lemne în teracotă, fără să îşi dea seama de acumularea de gaze din imobil, astfel că s-a produs deflagraţia. Ambii au fost transportaţi conştienţi la spitalul din Alba Iulia, luni după-amiaza, însă cu arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului. Bărbatul a încetat din viaţă la unitatea medicală, din cauza leziunilor grave, iar soţia sa a fost transportată, marţi dimineaţa, la Bucureşti, pentru îngrijiri de specialitate.

Vezi şi FOTO-VIDEO: EXPLOZIE la o casă din Alba Iulia, cartierul Miceşti. Un bărbat şi-a pierdut viaţa. Soţia sa, în stare gravă la spital

Poliţia a deschis dosar penal de cercetare in rem pentru ucidere din culpă, în acest caz.

La solicitarea Alba24, Delgaz Grid (fosta E.On Distribuţie Romania) a transmis precizări referitoare la incidentul de luni:

“Dispeceratul Delgaz Grid a fost anunțat ieri, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, în legătură cu producerea unei explozii în imobilul cu numărul 37 situat pe strada Scărişoara din localitatea Miceşti, judeţul Alba.

Echipa de intervenţii s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a lua măsurile de siguranţă care se impun, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale şi au fost demarate cercetările.

Conform primelor investigaţiilor efectuate, cel mai probabil explozia s-a produs urmare a unei acumulări de gaze naturale.

Cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor exploziei sunt în desfăşurare.

Compania îşi exprimă deplina compasiune faţă de victimele acestui tragic incident şi va acorda sprijin familiei persoanelor afectate”, au transmis reprezentanţii Delgaz Grid.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zisu dan

    joi, 19.01.2017 at 06:45

    Gazul este un rau necesar ,noi romanii nu stim ce fac distribuitorii de gaz cu vietile noastre .Din pacate multinationalele scot bani pe spinarea si cu pretul vietii romanilor .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax