Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fabrică de uleiuri la Galda de Jos. Florin Roman: „Au apărut primii investitori pe traseul autostrăzii Sebeș-Turda”

Publicat

Prezent în conferință de presă joi la sediul PNL Alba, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman a anunțat că a apărut „prima ofertă concretă” a unui investitor, pe traseul viitoarei autostrăzi Sebeș-Turda, aflată încă în stadiu de proiect. Este vorba despre o fabrică de uleiuri, pe care o firmă intenționează să o construiască la Galda de Jos.

„Am avut în această perioadă întâlniri la nivelul Consiliului Județean cu reprezentanții unei firme care va demara în acest an în zona autostrăzii o fabrică de uleiuri. Este vorba de o investiție de 8 milioane de euro în prima fază, cu 60 de locuri de muncă, cu extindere pe anul viitor atât din punct de vedere al investiției cât și al numărului de angajați”, a spus Florin Roman.

Potrivit liberalului, aceasta nu este singura discuție purtată până acum cu un posibil investitor, ce dorește să deschidă o afacere în zona viitoarei autostrăzi, ce, potrivit planurilor, ar urma să fie finalizată în 2016.

Atragerea acestui investitor în Alba este al patrulea dintre proiectele pe care liberalul și-a propus le sprijine, după proiectul „Primul Ghiozdan”, prin care 5.700 de copii care intră în clasa 0 și clasa I vor primi un ghiozdan cu rechizite, gratuit, „Școala profesională germană”, care, în acest an va pregăti 60 de elevi în domeniile turnătorie, modelărie și electromecanică, și autostrada Sebeș-Turda, pentru construcția căreia se vor lupta la licitație peste 50 de firme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax