Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Factură la curent de aproape 40.000 de lei, pentru o familie din Alba. Contorul nu ar fi fost citit corect de 5 ani, de furnizor

Publicat

O familie din Alba a primit o factură uriașă la electricitate de aproape 39.591 de lei. Ar fi vorba despre o regularizare, după ce furnizorul nu ar fi citit corect contorul de 5 ani.

Femeia care a primit factura ne-a oferit câteva declarații despre situația în care se află.

”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare, am zis: ce e aici, ce-i cu suma asta așa?” a spus Simona Bartha, la Antena3.

Cei de le Electrica spun că nu s-a citit contorul timp de 5 ani corect. Este un contor care are o rotiță cu ultima cifră care se tot învârte și la contorul pe care îl avem spun că și aia se citește, dar timp de 5 ani nu au citit-o.

De ce pun mai multe tipuri dacă nu știu să le citescă și nu au oameni care să citească? Noi niciodată nu am dat autocitirea, să fie vina noastră… din punctul nostru de vedere e enormă suma pe care ne-au pus-o în cârcă.

Când au venit la citire au venit 2 persoane și au zis aici e ceva în neregulă cu citirea, dar nu e nicio problema pentru că e vina lor. Nu o să plătesc factura, pentru că e o factură enormă pe care noi nu am consumat-o. E o problemă pentru că nu avem cum să consumăm asemenea sumă” a spus Simona Bartha.

În Alba s-au înregistrat până acum mai multe situații în care oamenii s-au trezit cu facturi enorme la electricitate. Alba24 a scris despre ele.

Citește și: Factură șocantă la energie electrică, primită de o familie din Alba Iulia. Suma de plată: peste 27.800 de lei

Primul caz a fost al unei familii din Alba Iulia, care a văzut pe factură suma de 27.808,13 lei, iar alta, tot din Alba Iulia, o factură de 6.000 de lei, de data aceasta de la un operator privat.

Citește și: Familie din Alba Iulia, FACTURĂ ENORMĂ de la noul furnizor de energie. Și cel vechi i-a aplicat o ”taxă de despărțire”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax