Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fapte bune din Alba: Poți fi Moș Crăciun pentru două familii din Apuseni cu câte 4 și 5 copii. Ce au nevoie cei mici

Publicat

Voluntarii care administrează grupul de Facebook ”Fapte bune din Alba” încearcă să ajute două familii sărmane din Munții Apuseni. Aceste familii au câte 5 și respectiv 4 copii. Deși părinții sunt gospodari și muncitori, nu reușesc să facă față nevoilor, așa că, cei mici, ar avea nevoie de hăinuțe, papuci și jucării, adică ceea ce așteaptă toți copiii de la Moș Crăciun. 

Voluntarii au oferit informații despre fiecare copil, în cazul în care cineva dorește să îi trimită un cadou. Informații despre cum se pot face donațiile, găsiți la finalul articolului.

”Ieri am fost la 2 familii sărmane din comuna Lupșa, oameni gospodari și muncitori.

Prima familie are 6 membri, 2 adulți și 4 copii. Familia se ocupă cu creșterea animalelor. Copiii au vârste cuprinse între 6-11 ani.

Cea de-a doua familie are 7 membri, 2 adulți și 5 copii. Tatăl pleacă câte 2-3 luni pe an în străinatate. În rest lucrează cu ziua pe la oameni prin sat. Mama stă acasă cu copii. Au o vacă și câteva capre.

Cu ajutorul primariei si al comunității, plus ce a mai economisit tatăl lucrând în străinatate au reușit să își ridice o căsuță, însă este la stadiul de roșu.

Copiii au vârste cuprinse între 5-14 ani.

Copiii fac școală online însă nu toți au tablete sau telefoane. Ar mai avea nevoie de o tabletă/telefon pentru fiecare familie.
Copiii își doresc de la Moș Crăciun dulciuri, jucării și ceva hăinuțe.

Daca doriți puteți să fiți Moș Crăciun pentru unul dintre copii.

Ambele familii ar mai avea nevoie de hăinuțe pentru copii, încălțăminte, jucării, alimente, produse de igienă.

Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați în privat sau pe Zecheru Dana. Donațiile se strâng până în data de 17 decembrie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax