Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Fără festivități de deschidere a anului școlar. Pot fi făcute doar în anumite condiții. Ce spune ministrul Educației

Publicat

Ministrul Educației recomandă școlilor să evite organizarea festivităților de deschidere a anului școlar. Detaliile privind începutul anului școlar vor fi comunicate de unitățile de învățământ, părinților.

„Acele festivități de deschidere să fie evitate, să nu îi mai expunem în plus pe elevi și pe părinți. Le recomand să fie precauți, să încerce să evite o altfel de festivitate, dar dacă doresc să o facă în spații deschise, punând scaune pentru fiecare elev în parte, să se păstreze distanța”, a spus Monica Anisie.

În ceea ce privește decizia privind începerea școlii, Monica Anisie susține că aceasta este luată de direcțiile de sănătate publică. Întrebată care este recomandarea ei pentru școlile care nu au toaletă, Anisie a spus că acestea ar trebui să continue învățarea online.

Vezi și LISTA ȘCOLILOR din Alba cu WC-ul în curte sau fără apă, la începutul anului școlar 2020-2021. Soluția găsită de autorități

Potrivit ministrului, detaliile privind deschiderea anului școlar și ce vor face elevii pe 14 septembrie vor fi transmise de fiecare unitate de învățământ.

Vezi și Structura anului școlar 2020-2021: Se introduce vacanța intersemestrială, ore de curs ținute în aer liber, an școlar mai scurt

Până în 10 septembrie, școlile decid cum încep școala și comitetele județene pentru situații de urgență iau decizia finală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax