Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fără Garda Cetății de Ziua Națională, la Alba Iulia. Hava dă asigurări că nu scoate „soldații austrieci” la paradă

Publicat

Garda austriacă sau Garda Cetății Alba Carolina nu va defila pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, la Alba Iulia, dă asigurări primarul municipiului, Mircea Hava. Reamintim faptul că o asociație din București amenința că dacă garda austriacă va defila prin Cetatea Alba Carolina de 1 Decembrie, membrii asociației „îi vor opri din drum” și îi vor „băga înapoi în barăci”.

Citește și Amenințare de Ziua Națională pentru Garda austriacă a Cetății Alba Iulia. „O să fie bătaie cine îi da jos de pe cai”

Primarul Mircea Hava a răspuns unor cetățeni, pe rețeaua de socializarea Facebook, care solicitau ca pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, Garda austriacă a Cetății Alba Carolina să nu defileze. Acesta e transmis că „în afară de armata română nu defilează nimeni”.

„Este Centenarul românilor, nu petrecerea austriecilor!”, „Fără parada gărzilor antiromânești în Alba Iulia. Faceți ce trebuie”, „Horea, Closca și Crisan au fost anchetați și codamnați de către austrieci. Ceea ce faceți dvs., prin postarea gărzilor în uniforma austriacă, este o jignire adusă celor trei mari martiri ai neamului românesc” au scris cetățenii, pe rețeaua de socializare.

Vezi și 1 DECEMBRIE 2018 la Alba Iulia: PROGRAMUL FINAL al manifestărilor dedicate Zilei Naționale și Centenarului MARII UNIRI

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ilie

    duminică, 18.11.2018 at 15:07

    Ar face bine sa ii desfiinteze de tot. Schimb de garda si toate porcariile din Cetate cu ei. Oricum si-au facut plinul domnul Hava cu ai lui cu cati bani au spalat cu Cetatea asta…ceva mai penibil, fals si non sens nici ca se putea amenaja, totul cu cireasa de pe tort :mizeria asta de monument al unirii

  2. Tux

    luni, 19.11.2018 at 07:14

    Exact, bravo Ilie, în sfârșit o minte sclipitoare; sa defintam tot ce aduce turiști în oraș, ca probabil vei veni cu o idee muuuult mai buna și care va tripla numărul turiștilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax