Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă de construcţii din Deva şi o persoană fizică autorizată din Ighiu, amendate pentru munca „la negru”. Sancţiuni peste 40.000 de lei, date de inspectorii ITM Alba

Publicat

itm alba

itm albaO firmă de construcții din Deva cu punct de lucru la Alba Iulia și o persoană fizică autorizată din comuna Ighiu au primit amenzi de la ITM Alba, pentru munca nedeclarată. În total, inspectorii au dat sancţiuni de peste 43.000 de lei la agenţi economici verificaţi săptămâna trecută.

În perioada 1-5 august, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 31 de firme, cu un total de 540 angajaţi. Inspectorii ITM au depistat trei persoane fără forme legale de angajare. Au dat 6 sancţiuni, din care patru amenzi de 35.500 lei şi două avertismente.

Firme sancţionate pentru munca “la negru”:

Telecerna SRL, P.L. Alba Iulia – construcții – o persoană fără forme legale – amendă 10.000 lei

PFA Morar Teodor, comuna Ighiu – construcții – două persoane fără forme legale – amendă 20.000 lei.

Reamintim că firma Telecerna, care a câştigat contractul pentru modernizarea pieţei agroalimentare din centrul oraşului Alba Iulia, a mai fost amendată de ITM.

Citeşte şi FOTO: Modernizare întârziată la piața agroalimentară din centrul orașului Alba Iulia

Vezi și ITM Alba: Amendă de 50.000 lei pentru firma care modernizează piața agroalimentară din centrul orașului Alba Iulia. Cinci muncitori, „la negru”

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlaţi 21 de agenţi economici şi aplicate două amenzi în cuantum de 8.000 lei şi 8 avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax