Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Forțe noi la Salvamont-Salvaspeo Alba. Se organizează concurs pentru ocuparea unui post de salvator montan

Publicat

Persoanele interesate să facă parte din echipa Salvamont-Salvaspeo Alba au ocazia să se înscrie la un concurs organizat în luna iunie.

Acesta se desfășoară pentru angajarea unui salvator montan.

Vezi și  Angajări la stat. POSTURI la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și în alte instituții publice din Alba. LISTA și condiții

Candidații trebuie să aibă cel puțin studii medii, permis auto și atestat de salvator montan.

Serviciul Public Judeţean Salvamont – Salvaspeo Alba

– salvator montan, grad I – Compartimentul Salvatori Montani

Condiții: studii medii; permis auto, categoria B; atestat salvator montan.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 4 iunie 2021, ora 13:00

Concurs: 16 iunie 2021, ora 10:00: proba scrisă – la sala de şedinţe a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, cu sediul în Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare, la sediul autorității, situat în Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 9, la Biroul Resurse Umane, telefon 0737.373.874, e-mail salvamont_alba@yahoo.com.

Potrivit legislației în vigoare, Serviciul Salvamont are ca obiect de activitate prevenirea accidentelor turistice și de salvare în munți.

Activitățile sunt de patrulare preventivă, căutarea persoanelor dispărute, asigurarea permanenței la punctele și refugiile Salvamont, deplasarea de urgență la locul solicitat, salvarea accidentatului sau a bolnavului, acordarea primului ajutor medical, transportarea accidentatului sau a bolnavului la locul stabilit.

De asemenea, echipa Salvamont participă, în colaborare cu alte structuri specializate, la solicitarea acestora, pentru salvarea de vieți omenești în caz de dezastre și accidente.

Din 2017, Salvamont Alba și-a extins serviciile și derulează și acțiuni de prevenire a accidentelor și de salvare în mediul subteran speologic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax