Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fotbalistul Alexandru Iacob a ales Viitorul Constanța, în dauna echipei FC Unirea Alba Iulia

Publicat

După ce l-au pierdut în această iarnă pe George Petcuț, șefii Unirii Alba Iulia au încercat să-i caute un înlocuitor și s-au orientat spre Alexandru Iacob (Oțelul Galați). Mijlocașul central a ales însă altă destinație, deși ajunsese la un acord verbal cu gruparea din Cetatea Marii Uniri.

În cele din urmă, fotbalistul va evolua, în cea de-a doua parte a campionatului, la liderul ligii secunde din seria I, Viitorul Constanța. ”Alexandru Iacob e un jucător de calitate și de caracter, îmi pare rău că nu a ajuns la Alba Iulia. Viitorul Constanța a făcut o ofertă superioară fotbalistului, iar noi nu ne putem ridica la nivelul Constanței”, a declarat președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

Uniriștii se bucură  de ultimele zile de vacanță, reunirea lotului fiind programată pe 16 ianuarie. Potrivit președintelui executiv Mihai Dăscălescu, cantonamentul va avea loc la Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax