Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară, în 20 de localități din Alba. Valoarea amenzilor

Publicat

Duminică, 21 martie, în intervalul orar 17:00 – 21:30, Inspectoratul de Poliței Județean Alba împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba au organizat, în 20 de localități din județ, o acțiune, în sistem integrat, în scopul verificării modului în care sunt respectate normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Potrivit IPJ Alba, în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Abrud, Baia de Arieș, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Teiuș, Zlatna, Rimetea, Șona, Doștat, Unirea, Ciugud, Noșlac, Mihalț, Arieșeni și precum și la pârtia de schi Șureanu, polițiștii, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au verificat, în total, 239 de baruri, restaurante, terase și fast- fooduri.

Alte 99 de obiective de interes, precum magazinele, au fost vizate de controale.

Echipele de control au depistat și sancționat 281 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție sanitară și 5 operatori economici au organizat activități în spațiul public închis, pentru care au fost instituite restricții.

Valoare sancțiunilor aplicate a fost de 13.750 lei.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte regulile, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax