Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cadouri de DRAGOBETE la Alba Iulia. Ce poţi cumpăra şi câţi bani trebuie să scoţi din buzunar

Publicat

Românii sărbătoresc pe 24 februarie ziua iubirii sau Dragobetele. Dacă nu v-aţi hotărât cum să vă impresionaţi iubita sau iubitul, vă oferim câteva sugestii de cadouri pe care le puteţi dărui.

Ursuleţi de pluş, declaraţii de dragoste imprimate, flori, bijuterii sunt câteva dintre cadourile pe care le găsiţi la standurile de pe Bulevardul Transilvaniei.

Preţurile sunt accesibile: de la 5 lei şi până la 70 de lei pentru bijuteriile cu pietre Swarovski.

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2020. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

În fiecare an, pe 24 februarie, românii sărbătoresc Ziua Iubirii sau Dragobetele. Sărbătoarea, pe care mulţi tineri şi nu numai o păstrează vie, este marcată prin diferite cadouri simbolice. Bijuterii, ursuleţi de pluş, brăţări, declaraţii de dragoste, flori sunt cadouri ideale pentru el sau ea. Dacă te-ai gândit să îi faci cadou iubitei cheia care deschide poarta spre inimă, atunci simbolic îi poţi oferi o broşă în formă de cheie pe care să o accesorizeze la ţinutele zilnice şi astfel să o poarte aproape de suflet.

DSC_0594 Ursuleţii de pluş frumos ambalaţi sunt un alt exemplu de cadou prin care vă puteţi surprinde iubita sau iubitul într-un mod plăcut.

Soţii sau soţiile care vor să le spună jumătăţilor când de mult îi iubesc le pot oferi declaraţii de dragoste pe care le pot păstra pentru totdeauna lângă fotografiile de familie.

Astfel dacă nu aţi reuşit să cumpăraţi cadoul potrivit pentru iubita/iubitul sau soţia/soţul dumneavoastră, standurile de pe Bulevardul Transilvaniei din Cetate sunt pline de cadouri simbolice de Ziua Iubirii.

Ziua de Dragobete cade în fiecare an pe 24 februarie și este asociată nu doar cu iubirea, ci și cu începutul primăverii, începutul unui an mai bun din punct de vedere sentimental.

De Dragobete există fel de fel de superstiții și tradiții, în care unele persoane încă mai cred cu tărie și în ziua de azi.

Citeşte şi Cine era Dragobete și în ce zile sărbătoreau românii iubirea pe vremuri. Superstiții și tradiții legate de 24 februarie

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax