Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Centru cultural multifuncțional, la Zlatna. Primăria a lansat licitația pentru proiectare. Cum va arăta clădirea

Publicat

În orașul Zlatna urmează să fie construit un Centru cultural multifuncțional, ce va beneficia de o sală de evenimente cu peste 300 de locuri. 

Primăria Zlatna a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de proiectare, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul „Îmbunătățirea calității vieții în orașul Zlatna”, Componenta A „Centrul Cultural Multifuncțional”.

Valoarea totală estimată este de 225.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, amplasamentul proiectului se află în centrul orasului Zlatna, pe strada Valea Morilor, nr. 5, lângă Casa de Cultură a orașului Zlatna, clădire reabilitată recent și readusă la viață într-un circuit cultural.

În prezent, pe terenul cu suprafața de 1.061 mp, se află două rânduri de stâlpi din beton armat care se presupune că au fost realizați pe conceptul structural al halelor industriale construite în jurul anilor 70, această structură este propusă spre demolare deoarece se află în stare de degradare și nu aduc nici un beneficiu pentru implementarea obiectivului propus, în plus deranjează în executarea demisolului cu destinație de parcare.

Pe teren există amplasată o construcție cu destinația de punctul de transformare electrică. Aceasta are regim de înălțime parter și suprafața construită de 25,29 mp.

Terenul propus pentru realizarea investiției dispune de rețele de utilități care se vor utiliza pentru branșamentele și racordurile propuse prin proiect.

Imobilul este compus din două terenuri înscrise în Cartea Funciară cu nr. 75593 cu suprafata din acte de 914 mp, respectiv CF nr. 75594 cu suprafata de 147 mp. Total suprafață a celor două parcele este de 1,061 mp. Terenurile se află în proprietatea orașului Zlatna iar din punct de vedere juridic, fac parte din domeniul public al orașului Zlatna.

Primăria vrea să realizeze un Centru cultural multifuncțional, cu o suprafață construită de 773,28 mp și un regim de înălțime, demisol, parter, etaj I, etaj II.

La demisol se dorește amenajarea unei parcări subterane cu un număr de 10 locuri de parcare. La parter se va afla o sală de evenimente cu un nr. de 196 de locuri, un foier, fosa orchestră, scena și grupurile sociale.

La etaj I va fi un balcon cu 128 locuri, un foier, o cameră artiști și grupuri sociale iar la etaj II – o cameră artiști, un spațiu tehnic, magazii și grupuri sociale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 30.11.2021 at 12:05

    Pai cum stiti cum arata cladirea daca inca nu a fost proiectata. Sau poate asa a visat-o Ponoran.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax