Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colegiul Național “HCC” din Alba Iulia, iluminat în roz, cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân

Publicat

hcc Roz

Luni, de la ora 20.00, clădirea Colegiului Naţional “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a fost iluminată în roz, în cadrul unei campanii  derulate de organizația femeilor liberale din Alba, cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân.

liberale alba

De asemenea, au fost distribuite flyere informative, broșuri, baloane şi oferite informaţii despre posibilitatea de a beneficia gratuit de efectuarea testului Babeş-Papanicolau, în cadrul Programului Naţional de Screening.

campanie femei PNL

Campania a început  luni, de la ora 17.00, pe Bulevardul Transilvaniei şi va continua în fiecare zi de marţi şi joi, între orele 15.00-17.00, la policlinica de pe strada Muşeţelului (etaj I) din Alba Iulia. Acţiunile sunt organizate de Organizația Femeilor Liberale Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Giada

    marți, 02.10.2018 at 21:18

    Nu ne plimbam toate pe Bd Transilvaniei. Nu ajuta iluminarea unei cladiri in roz. Transmiteti in presa informatiile pt screening. Si obtineti o consultatie si o mamografie gratuit pe an pt femei. Asta inseamna preventie, nu baloane si cladiri roz.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax