Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concert Alexandru Tomescu (FOTO): Vioara „Stradivarius” şi omul care a descoperit arta în sunetele muzicii

Publicat

Alexandru Tomescu, violonistul român pasionat de fotografie a emoţionat, sâmbătă seara, auditoriul prezent în Catedrala Romano-Catolică, iar acordurile vioarei sale „Stradivarius” au adus în Alba Iulia, chiar şi prentru o singură seară, muzica clasică de valoare.

Concertul a debutat la ora 19.30, în prezenţa a sute de spectatori, turişti, albaiulieni, şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene, veniţi să îl asculte pe maestrul violonist. Alexandru Tomescu a arătat auditoriului cum un om de o sensibilitate pronunţată poate deveni unul cu vioara, se poate contopi cu aceasta, pentru a da naştere celor mai fascinante sunete şi trăiri. Interpretarea acestuia a vrăjit spectatorii, iar, pentru câteva ore, Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia a devenit scena deschisă a unui spectacol de excepţie.

Alexandru Tomescu este un violonist român, câștigător a numeroase premii naționale și internaționale la festivalurile de muzică clasică. De la debutul său (din 1985), a susținut peste 200 de concerte și recitaluri în 26 de țări precum Franța, Olanda şi Japonia.

Vă prezentăm imagini de la concertul lui Alexandru Tomescu:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax