Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – “De drag, de Dragobete”: Tinerii din comuna Ciugud au sărbătorit în avans Ziua Iubirii

Publicat

castigatorii Evenimentul ”De Drag de Dragobete”, organizat de Primăria şi Consiliul Local Ciugud tinde să devină o tradiţie în rândul îndrăgostiţilor din această comună. Tinerii din toate satele comunei Ciugud s-au strâns sâmbătă seara, la căminul cultural din Drîmbar şi au sărbătorit în avans Dragobetele, echivalentul românesc al sărbătorii occidentale Valentine’s Day, cu muzică, concursuri, karaoke, dar şi multă voie bună.

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2018. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Momentul cel mai aşteptat al evenimentului “De drag de Dragobete” a fost concursul organizat pentru îndrăgostiţi şi nu numai, unde s-au înscris şapte perechi, mai multe decât anul trecut. Acestea s-au luptat pentru marele premiu, un voucher constând într-o cină romantică la restaurant în Alba Iulia.

Maestrul de ceremonii a fost Cristi Şuşman, iar participanţii au trebuit să mulţumească un juriu exigent din care au făcut parte viceprimarul comunei Ciugud, Cornel Ceuca, binecunoscuta solistă de muzică populară, Roxana Reche (n.a. care locuieşte în Teleac), Bogdan Munteanu, Roxana Marica şi Lili Oargă (cei trei sunt angajaţi ai Primăriei Ciugud).
Concurenţii au fost supuşi la probe precum: “Recunoaşte partenerul”, “Probă de dans cu balonul”, “Mărul suspendat”, “Partenerul meu poate”, “Recunoaşte melodia” şi o probă de dans popular.

Aceste probe au adus zâmbete pe buzele participanţilor dar şi a juriului şi spectatorilor prezenţi.

“Ne bucurăm că organizăm pentru al doilea an la rând acest eveniment. Ne-am obişnuit în ultima perioadă să împrumutăm tot felul de sărbători de la americani sau alte popoare, cum e Valentine S Day, şi am uitat să le sărbătorim pe ale noastre aşa cum este sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele din 24 februarie.

Din păcate în tot mai puţine locuri se mai respectă această zi. Trebuie să încercăm să readucem în actualitate toate tradiţiile româneşti, iar Dragobetele este una din ele.

Sărbătoarea din această seară este un semnal că noi trebuie să fim mai buni, că dragostea şi iubirea trebuie să primeze împotriva urii şi deznădejdii. Şi noi locuitorii acestei comune ştim să facem acest lucru bine pentru că doar aşa putem merge mai departe.

Mă bucur că faţă de anul trecut numărul perechilor participante dar şi a spectatorilor a fost mai mare. Sunt mulţumit că am putut oferi tinerilor o seară distractivă”, a declarat primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

După premierea perechilor câştigătoare, seara a continuat cu discotecă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax