Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dorin Şerdean îşi petrece ultimele zile de viceprimar în concediu, la Dubai. VINERI se votează în CL schimbarea lui din funcţie

Publicat

10993483_634049283391459_7695460940650775302_n Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Dorin Şerdean îmbină utilul cu plăcutul în Dubai. Vineri, consilierii locali votează schimbarea lui din funcţie cu Gabriel Pleşa, iar Şerdean a decis să îşi folosească zilele de concediu care i-au rămas din 2014, tocmai în această perioadă.

Pe pagina sa de socializare viceprimarul anunţă că nu poate răspunde la telefon zilele aceastea. Astfel că înainte să fie schimbat din funcţia de viceprimar, Dorin Şerdean a plecat în Dubai cu afaceri, dar şi să se relaxeze.

Din pozele pe care le-a postat pe Facebook se poate vedea că a participat la o întâlnire cu oameni de afaceri din Dubai, dar s-a bucurat şi de vremea frumoasă.

„Îmi pare rău pentru că nu am putut să răspund la telefon celor care m-au apelat în aceste zile, dar sunt convins că aveţi suficientă înţelegere faţă de situaţie şi o să mă sunaţi începând cu data de luni 23.02.2015. Despre situaţia mea la Primăria Alba Iulia vă spun doar că mai aveam câteva zile nefolosite din concediul aferent anului 2014, pe care am ales să le petrec acum”, scrie viceprimarul Dorin Şerdean pe pagina de socializare.

Dorin Şerdean a ocupat funcţia de viceprimar de aproximativ doi ani, după plecarea din această poziţie a liberalului Simone Albani. Scaunul de viceprimar va fi ocupat de liberalul Gabriel Pleșa, care se află la cel de-al treilea mandat în Consiliul Local al municipiului Alba Iulia.

Citeşte şi Schimbare iminentă din funcţie a viceprimarului PP-DD, Dorin Şerdean. Cine este favoritul majorităţii din Consiliul Local Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax