Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Dosarul de ÎNȘELĂCIUNE și FALS în înscrisuri: Polițiștii au găsit la domiciliul unei persoane din Alba Iulia o ARMĂ neletală, cu aer comprimat

Publicat

Picture 023 În urma percheziţiilor efectuate sâmbătă în cele  20 de locaţii de pe raza localităţilor Alba Iulia, Sebeş, Zlatna şi Mihalţ, au fost identificate obiecte de uz casnic, aparatură electronică şi electrocasnică precum și obiecte de mobilier care se pare că au fost dobândite în mod fraudulos. De la locuinţa uneia dintre persoanele din Alba Iulia au fost ridicate mai multe mijloace de probă precum şi o armă neletală, cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, deţinută în mod ilegal.

În vederea documentării activităţii infracționale a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti de investigare a criminalităţii economice, poliţişti pentru acţiuni speciale şi jandarmi, au identificat mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională.

De asemenea, au fost identificate 20 din cele 21 de persoane vizate, iar acestea au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Reamintim că în cursul zilei de sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a efectuat 20 de percheziţii pe raza judeţului Alba, în vederea documentării activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea, în perioada iulie 2014 – decembrie 2014 a mai multor fapte de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citește și Patru tineri și un bărbat de 38 de ani, REȚINUȚI în dosarul de ÎNȘELĂCIUNE și FALS în înscrisuri din Alba. Cercetați și pentru ABUZ în SERVICIU și UZ de FALS

În dosarul aflat în lucru la Poliţia Municipiului Alba Iulia sunt vizate 21 de persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani, care în perioada iulie – decembrie 2014 au întocmit în fals adeverinţe de venit pe care le-ar fi folosit pentru obţinerea de credite de consum, iar sumele de bani astfel obţinute le-ar fi folosit pentru achiziţionarea de produse.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin aceste fapte a fost estimat la 76.000 lei. Acţiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Cercetările sunt contiunate.

Citește și PERCHEZIȚII în ALBA, într-un caz de înșelăciune și fals în înscrisuri. Polițiștii au descins la 20 de locații din județ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax