Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Două hale destinate depozitării materialelor medical-farmaceutice la nivel național, inaugurate la Sebeș

Publicat

Două hale destinate depozitării medicamentelor, aparaturii și dispozitivelor medicale, materialelor sanitar-farmaceutice și materialelor de protecție de resort medical au fost inaugurate vineri, 27 august, la Sebeș. 

La recepția lucrărilor din cadrul Centrului de Logistică Medicală și Depozit Sanitar Nord Sebeș au participat, printre alții, prefectul județului Alba, Nicolae Albu, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, viceprimarul municipiului Sebeș, Dorin Albu, comandantul centrului de logistică medicală, col. Dumitru Raica, col. Ovidiu Negru și cadre militare din structurile Direcției Medicale a MApN. 

Cele două spații de depozitare au fost realizate în cazarma 1025 și au o suprafață utilă de peste 4.200 mp.

Reamintim faptul că licitația pentru realizarea spațiilor de depozitare a materialelor sanitare a fost lansată în urmă cu un an.

Potrivit proiectului, depozitele pentru materiale sanitar-farmaceutice și dispozitive medicale 1 și 2 au o suprafață utilă de 2.145,74 mp fiecare.

Investiția se ridică la peste 18,6 milioane de lei, fără TVA.

Citește și Două depozite strategice vor fi construite la Sebeș, în mijlocul unei unități militare. La ce vor fi folosite

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax