Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Drumul ce va face legătura cu viitorul domeniu schiabil de la Feneș, modernizat. Licitație pentru servicii de proiectare

Publicat

Drumul comunal DC 173 Feneș – Bucium va fi modernizat și reabilitat pe o porțiune de aproximativ 12 kilometri, între localitatea Feneș și zona unde va fi realizat domeniul schiabil de la Feneș – Zlatna. 

Primăria Zlatna a achiziționat, la începutul lunii decembrie, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), servicii de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport. Mai exact, este vorba despre servicii proiectare infrastructura rutieră drum, faza SF – „Modernizare drumuri locale Zlatna, DC 173 Feneș – Bucium”. Valoarea contractului este de 24.000 de lei, fără TVA (2.000 de lei/km).

Se urmărește astfel modernizarea și reabilitarea drumului ce va asigura legătura spre domeniul schiabil de la Feneș – Zlatna, pe o porțiune de aproximativ 12 kilometri.

Reamintim faptul că Primăria orașului Zlatna a atribuit, la începutul lunii noiembrie, contractul pentru elaborarea documentaţiilor tehnice și a proiectului tehnic aferent obiectivului de investiţii „Dezvoltarea Infrastructurii turistice în Orașul Zlatna – Amenajarea domeniului schiabil, județul Alba”.

Citește și Contractul pentru proiectarea domeniului schiabil de la Feneș – Zlatna, cu pârtii de schi de aproape 2 km, a fost atribuit

Proiectul prevede realizarea în satul Feneș a două pârtii cu o lungime totală de aproape doi kilometri, pe versantul nordic al masivului Părăginoasa.

Domeniul schiabil de la Feneș – Zlatna urmează să fie realizat pe un teren în suprafață de peste 17 hectare, aflat pe versantul nordic al masivului Părăginoasa, în zona de obârșie a pârâului Feneșel (afluent de dreapta al pârâului Feneș). Acesta se va afla la o distanță de aproximativ 14 kilometri de DN 74 (Feneș).

Citește și Județul Alba va avea două noi pârtii de schi, la Feneș. Toate detaliile legate de viitoarea investiție

Pârtiile vor fi deservite de o instalație de transport de tip telescaun, o bandă rulantă și vor beneficia de o instalație de înzăpezit artificial și un sistem electronic de vânzare a biletelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax