Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Felicitări și poezii la Clubul Copiilor din Aiud. Micuţii au celebrat iubirea faţă de familie şi natură

Publicat

Elevii înscriși la Cercul de Cultură și Civilizație Engleză au sărbătorit, joi, la Clubul copiilor din Aiud „Ziua Îndrăgostiților”. Au vrut să demonstreze celor dragi cât țin la ei, oferindu-le felicitări și vorbind chiar de simbolurile acestei sărbători cu specific american.
Copiii de la Cercul de Cultură și Civilizație Engleză au celebrat iubirea față de familie, natură şi chiar și despre iubirea față de limba engleză. Au recitat poezii, au realizat felicitări pentru cei dragi și au vorbit despre simbolurile acestei sărbători cu specific american.
Exprimarea sentimentelor pentru unele lucruri așa de mărunte este importantă pentru copii, deoarece îi ajută să prețuiască tot ceea ce te înconjoară încă de mici, transmit organizatorii. De asemenea, atunci când înveți o limbă străină e foarte important să descoperi cultura sau tradițiile acelor țări, iar prin sărbători precum Valentine’s Day sau Patrick’s Day reușim să facem aceste lucruri, mai spun coordonatorii.

Citește și 24 februarie: De DRAGOBETE iubește românește. Cu ce MESAJE îți poți surprinde jumătatea de ziua îndrăgostiților la români

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate