Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: GALA PERFORMERILOR 2014. Cei mai valoroși elevi și profesori din ALBA au fost premiați de Consiliul Județean

Publicat

DSC_0535 Elevii din Alba care au obţinut rezultate remarcabile la olimpiade şi concursuri şcolare, dar şi profesorii care i-au pregătit au fost premiaţi, duminică, la Gala performerilor 2014, un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Alba, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Este a patra ediţie a evenimentului prin care autorităţile judeţene premiază performanţa în educaţie.

Au fost acordate distincții (diplome) și premii (sume da bani) pentru recunoașterea și evidențierea performanțelor obținute de elevii și cadrele didactice de la instituțiile de învățământ din județ, la Olimpiadele Naționale Școlare desfășurate în anul școlar 2013-2014, performanțe care au contribuit la promovarea județului Alba, atât în țară cât și peste hotare.

La înmânarea premiilor au participat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreședinții CJ Alba, Florin Roman și Alin Cucui, administratorul public al judeţului, Sorin Bumb, dar și inspectorul școlar general Dorin Sandea și inspectorul școlar general adjunct, Marcela Dărămuș.

Pe listele cu performeri se află cinci elevi care au obţinut medalii şi premii la olimpiadele internaţionale, 81 de tineri cu rezultate la olimpiadele şi concursurile şcolare naţionale şi 130 de elevi care au câştigat locul I la etapa judeţeană, dar şi profesorii care i-au pregătit.

Vezi CEI MAI BUNI ELEVI din ALBA, premiaţi de Consiliul Judeţean la ”Gala Performerilor 2014”. LISTA OLIMPICILOR

Vezi PROFESORII de AUR ai județului ALBA. LISTA dascălilor PREMIAȚI în 2014 pentru rezultatele obținute de elevi la olimpiade

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Anonim

    duminică, 14.12.2014 at 19:23

    Frumos dar nu prea ca unii elevi au fost uitati..ori toti or nimeni. Felicitari tuturor pentru rezultate !

  2. aiudean

    duminică, 14.12.2014 at 22:09

    Felicitari tuturor pentru implicare, premiere si motivare!

  3. iulia

    luni, 15.12.2014 at 15:32

    Felicitari elevilor si dascalilor pentru rezultatele deosebite! In ceea ce priveste autorul articolului, as vrea sa precizez ca nu au fost premiati si elevii cu rezultate la concursurile scolare nationale, pt. ca asa reiese din material!…din pacate, acestia au fost uitati!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax