Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

FOTO: Inaugurarea noii stații de distribuție carburanți Partener în rețeaua Rompetrol, în orașul Cugir (P)

Publicat


Societatea Trans Iviniș & CO SRL Sebeș anunță inaugurarea noii stații de distribuție carburanți Partener în rețeaua Rompetrol în orașul Cugir, începând cu data de 2 octombrie 2019. Proiectată și executată după cele mai înalte standarde de calitate în domeniu, conform normelor Rompetrol, stația de distribuție carburanți folosește materiale de ultimă generație, atât tehnologice cât și informatice, pentru a livra produse premium, concepute modern şi gândite până la cel mai mic detaliu.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1.000.000 euro, demararea lucrărilor fiind începută în luna mai 2019, după achiziția prealabilă a terenului în octombrie 2018. Deschiderea stației de carburant din Cugir a generat 15 noi locuri de muncă în comunitate, personalul angajat fiind instruit să ofere servicii de calitate.

Produsele de carburant comercializate sunt în exclusivitate de proveniență Rompetrol, incluzând întreaga gamă de motorină și benzină disponibilă în sistem, iar clienții pot beneficia de acum și în Cugir de serviciile integrate Rompetrol precum carduri de fidelizare, bonuri valorice, alimentare în sistemul Fill-and-Go.

De asemenea, magazinul stației de carburant oferă o gamă largă de produse atent seleționate, cu o bogată varietate și venind în întâmpinarea satisfacerii clienților. In plus, stația de distibuție carburant este dotată cu o terasă prietenoasă, unde pot fi savurate produsele comercializate în magazin. Mai mult decât atât, în spațiul verde amenajat pe platformă, va fi concepută din primăvară o zonă de joacă dedicată copiilor.

„Prin noua investiție de la Cugir, ne dorim să aducem un plus de valoare în arealul serviciilor oferite comunității locale. Orașul Cugir este un punct important pe harta industriei țării noastre, iar locuitorii zonei merită servicii moderne, la cele mai înalte standarde de calitate. De aceea, îi asigurăm că în noua stație de distribuție carburant vor găsi mereu produse realizate cu tehnologie de vârf, în conformitate cu normele europene”, a transmis Gheorghe Iviniș – Director General Trans Iviniș & CO SRL.

SC Trans Iviniș & CO SRL este o societate înființată în anul 1994 și face parte din grupul de firme Iviniș. Principala activitate a societății este distribuția produselor petroliere, iar ca activități secundare , firma prestează servicii de alimentație publică, retail prin intermediul mini-marketurilor din cadrul stațiilor de distribuție carburant, servicii de parcare și spălătorie auto. Societatea deține certificare ISO 9001 în domeniul managementului calității și certificare IQNET (The International Certification Network).

Încă de la înființare, SC Trans Iviniș & CO SRL a obținut locuri fruntașe în topul firmelor, iar de peste 15 ani până în prezent, a primit locul 1 în ierarhia județeană și top 10 în cea națională, în sectorul întreprinderilor mijlocii.

Societatea deține un lanț de benzinării situate atât în mediul urban, cât și rural, acoperind o bună parte din arealul județului Alba, noua locație de la Cugir fiind a șaptea stație de distribuție carburant aflată în patrimoniul societății (Sebeș, Aiud, Vințu de Jos, Șugag, Drașov, Galda de Jos, Cugir). Dintre acestea, stațiile de la Sebeș, Aiud, Șugag, Vințu de Jos și Cugir, sunt integrate în rețeaua Rompetrol prin intermediul parteneriatului.

Ca și obiectiv imediat aflat în demarare în cadrul companiei, societatea vizează construirea unui hotel în cadrul complexului de la Sebeș.

Contact:

Adresa: str Mihail Kogalniceanu, nr 61, Sebes, tel: 0258/732340, fax: 0258/732340

email: [email protected]

[email protected]

www.transivinis.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate