Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

FOTO: Inaugurarea noii stații de distribuție carburanți Partener în rețeaua Rompetrol, în orașul Cugir (P)

Publicat


Societatea Trans Iviniș & CO SRL Sebeș anunță inaugurarea noii stații de distribuție carburanți Partener în rețeaua Rompetrol în orașul Cugir, începând cu data de 2 octombrie 2019. Proiectată și executată după cele mai înalte standarde de calitate în domeniu, conform normelor Rompetrol, stația de distribuție carburanți folosește materiale de ultimă generație, atât tehnologice cât și informatice, pentru a livra produse premium, concepute modern şi gândite până la cel mai mic detaliu.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1.000.000 euro, demararea lucrărilor fiind începută în luna mai 2019, după achiziția prealabilă a terenului în octombrie 2018. Deschiderea stației de carburant din Cugir a generat 15 noi locuri de muncă în comunitate, personalul angajat fiind instruit să ofere servicii de calitate.

Produsele de carburant comercializate sunt în exclusivitate de proveniență Rompetrol, incluzând întreaga gamă de motorină și benzină disponibilă în sistem, iar clienții pot beneficia de acum și în Cugir de serviciile integrate Rompetrol precum carduri de fidelizare, bonuri valorice, alimentare în sistemul Fill-and-Go.

De asemenea, magazinul stației de carburant oferă o gamă largă de produse atent seleționate, cu o bogată varietate și venind în întâmpinarea satisfacerii clienților. In plus, stația de distibuție carburant este dotată cu o terasă prietenoasă, unde pot fi savurate produsele comercializate în magazin. Mai mult decât atât, în spațiul verde amenajat pe platformă, va fi concepută din primăvară o zonă de joacă dedicată copiilor.

„Prin noua investiție de la Cugir, ne dorim să aducem un plus de valoare în arealul serviciilor oferite comunității locale. Orașul Cugir este un punct important pe harta industriei țării noastre, iar locuitorii zonei merită servicii moderne, la cele mai înalte standarde de calitate. De aceea, îi asigurăm că în noua stație de distribuție carburant vor găsi mereu produse realizate cu tehnologie de vârf, în conformitate cu normele europene”, a transmis Gheorghe Iviniș – Director General Trans Iviniș & CO SRL.

SC Trans Iviniș & CO SRL este o societate înființată în anul 1994 și face parte din grupul de firme Iviniș. Principala activitate a societății este distribuția produselor petroliere, iar ca activități secundare , firma prestează servicii de alimentație publică, retail prin intermediul mini-marketurilor din cadrul stațiilor de distribuție carburant, servicii de parcare și spălătorie auto. Societatea deține certificare ISO 9001 în domeniul managementului calității și certificare IQNET (The International Certification Network).

Încă de la înființare, SC Trans Iviniș & CO SRL a obținut locuri fruntașe în topul firmelor, iar de peste 15 ani până în prezent, a primit locul 1 în ierarhia județeană și top 10 în cea națională, în sectorul întreprinderilor mijlocii.

Societatea deține un lanț de benzinării situate atât în mediul urban, cât și rural, acoperind o bună parte din arealul județului Alba, noua locație de la Cugir fiind a șaptea stație de distribuție carburant aflată în patrimoniul societății (Sebeș, Aiud, Vințu de Jos, Șugag, Drașov, Galda de Jos, Cugir). Dintre acestea, stațiile de la Sebeș, Aiud, Șugag, Vințu de Jos și Cugir, sunt integrate în rețeaua Rompetrol prin intermediul parteneriatului.

Ca și obiectiv imediat aflat în demarare în cadrul companiei, societatea vizează construirea unui hotel în cadrul complexului de la Sebeș.

Contact:

Adresa: str Mihail Kogalniceanu, nr 61, Sebes, tel: 0258/732340, fax: 0258/732340

email: [email protected]

[email protected]

www.transivinis.roVezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cabană din Luncile Prigoanei, distrusă în totalitate în urma unui incendiu. De la ce a pornit focul

Publicat

O cabană aflată în Luncile Prigoanei din Munții Șureanu a fost distrusă în întregime în urma unui incendiu puternic, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Flăcările au afectat și acoperișul altor două construcții învecinate. Potrivit pompierilor, focul a pornit de la tubulatura de ventilare a unui șemineu, care s-a supraîncălzit. Intervenția a fost una dificilă […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Virusul mortal din China: Numărul deceselor creşte dramatic. Peste 230 de pacienţi cu coronavirus sunt în stare critică

Publicat

China a confirmat sâmbătă că 41 de oameni au murit până acum din cauza noului coronavirus care a infectat peste 1.300 de persoane la nivel mondial, în timp ce autoritățile medicale din întreaga lume lucrează pentru a preveni o pandemie. Cel mai tânăr pacient infectat are doi ani. Presa chineză scrie că 230 de bolnavi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Atenţie la setările GPS atunci când optaţi pentru „drumul cel mai scurt”. Turist blocat pe un drum forestier, în Hunedoara

Publicat

ISU Hunedoara atrage atenția șoferilor care folosesc setarea „drumul cel mai scurt” la GPS. Un turist plecat din Scoţia către Republica Moldova a rămas blocat pe un drum forestier acoperit cu gheață din Ținutul Pădurenilor, după ce GPS-ul l-a dus pe „drumul cel mai scurt”. Salvarea acestuia a durat 3 ore, după ce a rezistat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Au condus sub influența alcoolului sau fără permis. Bărbați din Alba Iulia, Săsciori, Cetatea de Baltă și Arad, cu dosare penale

Publicat

Patru bărbați din Alba Iulia, Săsciori, Cetatea de Baltă și județul Arad s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiștii din Alba în timp ce conduceau fără permis, cu permisul suspendat sau sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit IPJ Alba, la data de 23 ianuarie 2020, în jurul orei 08,30, polițiștii din […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate