Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: La Alba Iulia, s-a deschis sezonul la ștrandul de la Schit. Prețul de intrare a rămas ca anul trecut

Publicat

Sâmbătă, 15 iunie, ștrandul de la Schit a fost deschis pentru prima dată în 2013. De prima baie în apa din cele două bazine s-au bucurat în jur de 50 de persoane, dar prezența scăzută poate fi motivată și de vremea schimbătoare, ce i-a cam speriat pe clienţi. 

Prețul unui bilet este de 3 lei pentru adulți, în vreme ce studenții și elevii vor plăti 1,5 lei. Ștrandul face parte dintr-o zonă de agrement care se află în proprietatea Primăriei Alba Iulia. Față de anul trecut, administrația nu a adus nicio modificare semnificativă locaţiei.

Primăria Alba Iulia  a anunțat în urmă cu doi ani că intenționează să reamenajeze ştrandul. Deşi, la finalul anului 2011, administraţia locală a aprobat documentaţia tehnico-economică pentru modernizarea acestei zone de agrement, până acum nu s-a reușit demararea lucrărilor.

În proiectul aprobat în urmă cu doi ani se prevedea amenajarea, în locul bazinului actual, a unei piscine publice, cu un design inspirat din natură care sugerează reprezentarea unui lac cu o insulă. În aceeaşi zonă ar fi fost amplasat un bazin mare de înot, unul de relaxare echipat cu instalaţii pentru masaj, bazin de agrement cu tobogane şi curent de apă, precum şi un bazin mic şi unul de înot pentru copii. Valoarea investiției s-ar fi ridicat la suma de 4.109.418 euro.Reprezentanții Primăriei spun că, în momentul de față, bugetul local nu permite o investiție în acest sens.

Vă prezentăm mai jos imagini de la deschiderea ștrandului de la Schit:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax