Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Marius Zincă a preluat oficial funcţia de subprefect al judeţului Alba. Ceremonie de învestire, cu participarea unui reprezentant MAI

Publicat

investire subprefect marius zincaMarius Zincă a fost învestit în funcţia de subprefect al judeţului Alba, vineri, în cadrul unei ceremonii oficiale, la care a participat şi un secretar de stat de la Ministerul Afacerilor Interne.

Zincă a fost desemnat prin hotărâre de Guvern să exercite această funcţie, transmit reprezentanţii Prefecturii Alba, într-un comunicat de presă.

La ceremonia care a avut loc de la ora 11.00, la sediul Instituţiei Prefectului, a participat Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, prefectul de Alba, Mihaela Maria Albu şi angajaţi ai instituţiei.

Marius Zincă a asigurat prefectul de toată susţinerea sa, iar Mihaela Albu şi-a exprimat convingerea că vor forma o echipă împreună cu colegii din prefectură şi că vor realiza multe lucruri bune pentru judeţul Alba.

Secretarul de stat, Irina Alexe şi-a arătat deschiderea pentru cooperare eficientă cu cei doi reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu.

Vezi şi Marius Zincă, numit în funcția de subprefect al județului Alba. Detașare temporară de la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice

Marius Zincă este din Alba Iulia, a absolvit Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a urmat Universitatea de Drept din Oradea și are un master în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad.

În perioada ianuarie 2011 – iulie 2012 a șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba. De asemenea, timp de 6 luni, până în ianuarie 2013, a fost șef al Vămii Alba. După reorganizarea ANAF, a lucrat în cadrul compartimentului din Alba al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax