Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cetățenii au pus mâna pe lopeți și și-au scos satul de sub nămeți, la Căpud. Primarul, la Strasbourg

Publicat

Nu toată lumea așteaptă utilajele de deszăpezire care vin, sau nu vin. Din acest punct de vedere, o situație interesantă s-a înregistrat la Căpud, sat aparținător de Teiuș, unde s-a lucrat intens pentru degajarea drumurilor cu ajutorul ”oamenilor de bună credință”. Cetățenii au pus mâna pe lopeți și pe mături, au încălzit apă și au ieșit de bună voie pentru a-și scoate satul de sub nămeți și gheață. A fost nevoie de câteva ore de muncă, însă nimeni nu s-a plâns. 

Citește și Prefectul de Alba și vicepreședintele ANRSCUP, pe urmele utilajelor de deszăpezire. Ce au descoperit

Anunțul a fost făcut chiar de către Primăria orașului Teiuș: ”Căderile de zăpadă din ultimele ore, fac ca intervenția în zonă să se desfășoare anevoios, drept pentru care lucrările se execută manual, cu ajutorul oamenilor de bună credință”.

Citește și METEO de WEEKEND în Alba: Ploi, ninsori și minime de -9 grade Celsius, la munte

În acest timp, primarul din Teiuș, Mirel Hălălai, este la Strasbourg, alături de o delegație numeroasă de primari și consilieri PSD din Alba, unde au fost invitați de către ministrul Victor Negrescu. Se întoarce mâine, dar între timp își pune fotografii pe contul de facebook.

Citește și FOTO-VIDEO: Operațiunea ”omătul” scoate primarii din birouri. Vezi cum au deszăpezit la Sebeș, Ciugud și Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax