Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Polițist pentru totdeauna. Povestea lui Mihai, fost luptător la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba

Publicat

„Voi rămâne mereu polițist și luptător. Bucăți din sufletul meu au rămas peste tot, pe acolo. Vă doresc sănătate și zile frumoase!”, este mesajul polițistului Runcan Mihai, pentru care ziua de vineri, 15 ianuarie 2021 a fost ultima zi de muncă.

Mihai are 50 de ani, iar în ultimii 18 a fost luptător la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

A participat, alături de colegii săi, la sute de misiuni, iar în ultimii 5 ani parteneră de misiune i-a fost Cera, cățelușa din rasa Malinois Belgian specializată în căutarea de explozivi.

Între cei doi s-a creat o legătură specială și chiar dacă a lăsat-o pe mâinile bune ale unui coleg care o iubește în egală măsură, Mihai a promis că o s-o viziteze cât de des o să poată.

„Îi urăm să fie sănătos și să aibă parte de pensie lungă și îi mulțumim pentru că a fost un polițist și un coleg exemplar, care s-a remarcat prin curaj și modestie”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate