Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: PROTEST inedit la Alba Iulia după tragedia din Caracal. Mai mulți tineri și-au lăsat mobilele pe scările Prefecturii

Publicat

Mai mulți tineri albaiulieni au ales să transmită un mesaj inedit autorităților, revoltați de ce a pățit Alexandra și de intervențiile tardive ale autorităților. S-au strâns în fața sediului Prefecturii din Alba Iulia, duminică seara și au lăsat telefoanele mobile, pe scările instituției, sugerând că oricum nu sunt utile, pentru că nu pot apela la instituțiile statului, dacă sunt în pericol.

”Fiecare dintre noi poate fi Alexandra. Sau Luiza. Sau orice altă fată violată, hărțuită, ucisă. Am lăsat telefoanele pe scările unei instituții a statului pentru că oricum e inutil să apelăm la ei dacă suntem în pericol.

A venit un domn profesor să ne explice cum Alexandra și-a căutat-o și a mers de bunăvoie acasă la criminal, așa că și-o merită. Asta ca să nu uităm unde trăim”, este mesajul tinerilor, postat pe rețeaua de socializare.

Pe lângă telefoanele mobile, tinerii au mai lăsat pe scările Prefecturii și lumânări aprinse în amintirea celor două tinere ucise la Caracal. Și au mai lăsat foi de hârtie cu numele Alexandrei și numerele de la 1 la 19, adică orele care au trecut până să intre polițiștii/procurorii, în casa în care a fost omorâtă.

Tinerii au organizat protestul ”ALLexandra”, duminică seara, pentru că ”fiecare dintre noi poate fi în locul Alexandrei, fata de 15 ani dispărută în Caracal, într-un stat care nu funcționează cum trebuie și nu garantează siguranța cetățenilor săi. Un stat în care durează 19 ore să fii găsit după ce suni la 112”, mai precizează aceștia.

Un protest similar este anunțat și pentru luni seara, la Alba Iulia.

Reamintim că Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani din Caracal, a recunoscut că le-a omorât și pe Alexandra și pe Luiza, cele două fete dispărute de trei zile, respectiv patru luni. A dat detalii anchetatorilor despre infracțiuni, după 60 de ore de audieri.

Vezi și UPDATE: Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a UCIS pe Alexandra și Luiza. Două CRIME, comise la interval de patru luni

Duminică, în jurul orei 18.00, audierile au fost întrerupte, pentru că Dincă se simțea rău. Sunt reluate la ora 20.00.

Citește și CRIMELE de la Caracal. Audieri întrerupte, Gheorghe Dincă se simte rău. Avocat: a dat detalii despre infracțiuni

sursa foto: Facebook – Forum Apulum

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax