Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CRIMELE de la Caracal. Audieri întrerupte, Gheorghe Dincă se simte rău. Avocat: a dat detalii despre infracțiuni

Publicat

Audierile derulate de DIICOT Craiova, duminică după-amiaza, în cazul crimelor de la Caracal au fost întrerupte, în jurul orei 18.00, după ce suspectul Gheorghe Dincă s-ar fi simțit rău. Acesta a fost transportat în arestul IPJ, iar audierile continuă de la ora 20.00.

Avocatul a făcut noi declarații în aceste cauze, duminică după-amiaza.

”A cedat sub presiunea complexului pe care le-a avut la faptele săvârșite. Starea acestuia nu i-a mai permis să continue audierile. A dat detalii cu privire la săvârșirea infractiunilor”, a spus avocatul Bogdan Alexandru.

Potrivit sursei citate, după încheierea audierilor, se va face reconstituirea.

Dincă a recunoscut două crime, după trei zile de audieri. Este vorba despre Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani). Acesta ar fi recunoscut și că le-a bătut pe cele două fete.

Vezi și UPDATE: Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a UCIS pe Alexandra și Luiza. Două CRIME, comise la interval de patru luni

Anchetatorii au verificat, duminică, o groapă de gunoi din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Un alt bărbat ar fi sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, să-i spună ca fiica ei este bine, în ziua în care Gheorghe Dincă era deja în custodia polițiștilor. Afirmația a fost făcută de unchiul Alexandrei, pentru digi24.ro.

Potrivit sursei citate, Alexandru Cumpănașu a spus, duminică, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, că un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, atunci când suspectul principal se afla deja în custodia polițiștilor și nu ar mai fi avut acces la telefon, și i-a spus că fata ei se simte bine.

Crede că ar putea fi vorba despre un complice al lui Gheorghe Dincă.

În apelurile la 112, Alexandra le-ar fi dat detalii exacte poliţiştilor despre locul în care se află şi despre ce i se întâmplă. Fata ar fi spus că a fost bătută și violată de un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu ochi albaștri, gras și cu burtă. Ultimele cuvinte la apelul 112 ar fi fost: ”Vine, vine”.

Mama fetei ar fi fost sunată la scurt timp de la apelurile fiicei sale, de către un bărbat care s-a prezentat ca „ginerele” și anunțată că Alexandra este în Belgia și că este bine.

La examinarea medico-legală, Dincă ar fi avut numeroase zgârieturi şi părul de pe mâinile sale ar fi fost ars.

În fața locuinței criminalului s-au adunat foarte mulți oameni, peste 100 de persoane, toți revoltați de modul în care au acționat autoritățile în acest caz.

O femeie din Caracal, instructor la Școala de Arte și Meserii, care a mers de câteva ori la ocazie cu Gheorghe Dincă, pentru că „părea un om bătrân, serios”, spune că acesta nu asculta radio în mașină, nu încerca să lege discuții, era concentrat pe volan, atent la drum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax