Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Scenă inedită de la alegerile din judeţul Alba. O mireasă a votat în ziua nunţii

Publicat

nunta vot

O situaţie mai puţin obişnuită a fost la una dintre secţiile de votare din Alba. În ziua nunţii, o mireasă îmbrăcată în tradiţionala rochie albă, a venit să-şi exprime dreptul de a vota, alături de o domnişoară de onoare.

Nici măcar ziua nunţii nu a împiedicat-o pe tânără să-şi exprime votul. Între ceremonia civilă, cea religioasă sau fotografiile de album, tânăra a trecut pe la secţia de votare, a intrat în cabină şi a votat. Iar din imagini se pare că şi mirele a fost la vot, în acelaşi timp.

Imaginile sunt dintr-o secţie de votare din Ocna Mureş.

Tot în Ocna Mureş, alegătorii s-au prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineţii. Un cetăţean care a votat imediat după deschiderea urnelor, la 7.00, a spus că  „e mai uşor să te trezești duminica devreme să mergi la vot decât să ieși 4 ani în stradă”.

Secţiile de votare sunt deschise până la ora 21.00. Duminică au loc alegerile pentru Parlamentul European şi referendumul pentru justiţie iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. 

Vezi şi Alegeri EUROPARLAMENTARE şi REFERENDUM 2019 – GHIDUL ALEGĂTORULUI: Toate informaţiile despre VOTUL din 26 mai

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax